Σάκης Αρναούτογλου: Καθαρά Δευτέρα με άστατο καιρό – Οι υποψήφιες περιοχές για χιονοπτώσεις

Με αρκετή ηλιοφάνεια και περισσότερη ανομβρία ο καιρός τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο καιρός θα αλλάξει από την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα θα είναι άστατος στα βόρεια της χώρας μας, ενώ δεν αποκλείονται και χιονοπτώσεις σε συγκεκριμένες περιοχές και σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά μοντέλα.

Ειδικότερα, από το πρωί της Τετάρτης θα έχουμε ομίχλες στα βόρεια και δυτικά της χώρας αλλά και στην Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός φτιάχνει με αρκετή ηλιοφάνεια αλλά και συννεφιές στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας, αλλά και στην Κρήτη. Το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά με χαμηλές νεφώσεις στα νησιά. Η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει το μεσημέρι στους 20 στα κεντρικά, στους 17 στα δυτικά, στους 16 στα ανατολικά και στους 14 με 19 στα βόρεια. Στην Κρήτη το θερμόμετρο θα φτάσει στους 17 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια από το πρωί και τοπικές συννεφιές στο ορεινό κομμάτι της περιφέρειας. Η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λιακάδα και την Τετάρτη με τοπικές ομίχλες το πρωί. Η θερμοκρασία από 7 έως 18 βαθμούς.

Την Πέμπτη, θα έχουμε συννεφιά στα δυτικά και στα ανατολικά νησιωτικά της χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ο ήλιος με την θερμοκρασία…

Την Παρασκευή σύννεφα επίσης στα Επτάνησα και στο Αιγαίο τα οποία δεν θα φέρουν βροχές. Η θερμοκρασία…

Το Σάββατο στη βόρεια Ελλάδα θα υπάρξουν λίγο περισσότερες συννεφιές και στην υπόλοιπη χώρα αραιά σύννεφα θα κάνουν το πέρασμά του. Η θερμοκρασία στους 21 βαθμούς στα κεντρικά, στους 17 με 18 στα βόρεια και στους 19 στα νότια.

Την Κυριακή θα έχουμε άστατο καιρό με περισσότερη συννεφιά και δεν αποκλείονται βροχές στις ΒΔ περιοχές της χώρας μας. Η θερμοκρασία στους 20 στα κεντρικά, στους 16 με 19 στα βόρεια και στους 22 στα νότια.

Την Καθαρά Δευτέρα τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι άστατος στις ΒΔ περιοχές και σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. Επίσης μια ψυχρή μάζα θα φτάσει στα βόρεια της χώρας και ίσως έχουμε χιονοπτώσεις πάντα στα βόρεια τμήματα της χώρας μας. Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε αραιή συννεφιά με δυνατούς ανέμους.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ