Σάκης Αρναούτογλου: «Καμπανάκι» για το επόμενο 24ωρο

«Καμπανάκι» για το επόμενο 24ωρο κρούει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου για το λιώσιμο του χιονιού που έχει μετατραπεί σε πάγο και ζητά άμεσο καθαρισμό των φρεατίων.

Προσοχή συνιστά ο Σάκης Αρναούτογλου από το απότομο λιώσιμο του χιονιού που μπορεί να προκαλέσει πλημμυρικά φαινόμενα και ζητά τον άμεσο καθαρισμό φρεατίων όμβριων υδάτων, σε μία στιγμή που πολλές περιοχές της Αττικής είναι ακόμα θαμμένες στο χιόνι.

Η ανάρτηση του μετεωρολόγου:

«Προσοχή το επόμενο 24ωρο απο το απότομο λιώσιμο χιονιού σε χαμηλά υψόμετρα!

Αναγκαίος είναι κατά την ταπεινή γνώμη μου ο άμεσος καθαρισμός των φρεατίων υδροσυλλογής κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας στις περιοχές όπου χιόνισε πολύ, καθώς το επόμενο 24ωρο (Παρασκευή 28/1) η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο σε όλη τη χώρα, η οποία αναπόφευκτα θα οδηγήσει και στην απότομη συσσώρευση υδάτων κατά τόπους, ειδικά σε περιοχές με μεγάλη κλίση!

Μετά την αλλαγή του καιρού το ερχόμενο Σαβ/κύριακο, πολύ πιο light , έως και σχεδόν αδιάφορη θα έλεγα για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, δείχνει τελικά η νέα “κατεβασιά” ψυχρών αερίων μαζών μεταξύ 2 και 4 Φλεβάρη !! Απο κει και μετά υπάρχουν ενδείξεις για μικρή άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως στα κεντρικά και νότια!»

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/485251799631186

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ