Σάκης Αρναούτογλου: 40άρια και την Παρασκευή – Νέο κύμα κύμα καύσωνα από την Τρίτη

Αφόρητη θα είναι η ζέστη και την Παρασκευή, ενώ από την Τρίτη νέο κύμα καύσωνα θα επισκεφθεί την Ελλάδα. Το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Για νέα άνοδο της θερμοκρασίας και νέο καύσωνα από την Τρίτη μιλά ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, από την ερχόμενη Τρίτη έως και την Παρασκευή ο καιρός θα ζεστάνει εκ νέου με 40άρια σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας καθώς νέες θερμές αέριες μάζες θα μας επισκεφτούν.

Εν τω μεταξύ αύριο Παρασκευή, θα έχουμε λιακάδα παντού και από το πρωί σχεδόν παντού στην χώρα. Θα υπάρχουν κάποιες τοπικές θαλάσσιες ομίχλες από το μεσημέρι και το απόγευμα σε Πελοπόννησο, Κεντρική και Βόρεια Θεσσαλία καθώς και στην Στερεά θα έχουμε κάποιες τοπικές καταιγίδες μέχρι αργά το βράδυ.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα φτάσει τους 40 βαθμούς στις ηπειρωτικές περιοχές, ενώ δεν αποκλείεται κατά τόπους να ανέβει και στους 41.

Στην αττική ο υδράργυρος θα φτάσει τους 38 βαθμούς, στη Θεσσαλονίκη η μέγιστη θερμοκρασία θα προσεγγίσει τους 37-38 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε μόνο κάποιες τοπικές συννεφιές και κάποιες μπόρες σε Θράκη και Αν. Μακεδονία και την Κυριακή θα έχουμε επίσης πολύ ζέστη και ηλιοφάνεια, ενώ τη Δευτέρα θα έχουμε δροσιά καθώς θα ενισχυθούν οι βοριάδες στο Αιγαίο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ