Ρούλα Πισπιρίγκου: Έστειλε εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη – Τα 6 αιτήματά της

Εξώδικο στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τον Κορυδαλλό όπου βρίσκεται προφυλακισμένη, καλώντας τον να ικανοποιήσει 6 αιτήματά της.

Με την εξώδικη δήλωση -που βγήκε στη δημοσιότητα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»- η 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της, Τζωρτζίνας, ζητά από τον Μάνο Δασκαλάκη να λύσει κάποιες εκκρεμότητες για τους τάφους των τριών παιδιών τους και αναφέρεται στο θέμα του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο έχει κρατηθεί από τις Αρχές στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ρούλα αφήνει αιχμές ότι ο εν διαστάσει σύζυγό της κάνει τη ζωή του, χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον για τους τάφους και πως θα έπρεπε να μεριμνά για τη φροντίδα τους. Έτσι, τον καλεί να μεταφέρει την ευθύνη στην αδερφή της, Δήμητρα, εάν δεν μπορεί ο ίδιος.

Αναλυτικά το εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου

  • «Να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως εάν προτίθεστε να αναλάβετε τη συντήρηση των τάφων των τέκνων μας, την αποπληρωμή των σχετικών με αυτούς οφειλών και την τοποθέτηση φωτογραφιών, διαφορετικά να προβείτε στην σχετική εξουσιοδότηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες προς οποιαδήποτε από τα μέλη της οικογενείας μου, που θα αναλάβουν για λογαριασμό μου τις σχετικές φροντίδες.
  • Να πάψετε να χρησιμοποιείτε και να διαθέτετε σε τρίτους αναλυτικό λογαριασμό της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας με αριθμό 69… που χρησιμοποιείτο αποκλειστικά από εμένα.
  • Να πάψετε να επιδίδεστε στην συστηματική διαρροή πληροφοριών που αφορούν την προσωπική μου ζωή.
  • Να προβείτε άμεσα στη μεταφορά του εν λόγω αριθμού – σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας στο όνομα της αδερφή μου, Δήμητρας Πισπιρίγκου.
  • Να προχωρήσετε στην κάλυψη της οφειλής που με βαρύνει αναφορικά με τη συσκευή κινητής τηλεφωνία τύπου, που χρησιμοποιείτε, άλλως να παραδώσετε άμεσα τη συγκεκριμένη συσκευή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μου που θα την παραλάβει για λογαριασμό μου.
  • Να δηλώσετε εγγράφως εάν επιθυμείτε να αναλάβετε αντικείμενα από το κοινό μας νοικοκυριό και, σε θετική περίπτωση, να μου παραδώστε λίστα των συγκεκριμένων αντικειμένων, ώστε να νομιμοποιούνται στην παραλαβή των υπολοίπων, μέσω των μελών της οικογένειας μου που θα ενεργήσουν για λογαριασμό μου».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ