Ρόδος: Η θεία της 8χρονης ομολόγησε ότι την κακοποίησε

Ομολόγησε η θεία ότι κακοποίησε την 8χρονη στη Ρόδο.

Η θεία της 8χρονης στη Ρόδο βρίσκεται τελικά πίσω από την κακοποίηση του κοριτσιού που πήρε σήμερα νέα τροπή.

Η ίδια ομολόγησε στους αστυνομικούς που την ανέκριναν, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ και παραδέχτηκε πως εκείνη πως εκείνη έκανε την ψευδή καταγγελία περί βιασμού, ο οποίος δεν τελέστηκε ποτέ με βάση τις εξετάσεις των γιατρών.

Η θεία φέρεται να έστησε την όλη σκευωρία και να κακοποίησε την ίδια της την ανιψιά για 700 ευρώ και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.

Τι αποκάλυψαν οι έρευνες

Από τις νέες έρευνες του ιατροδικαστή, γυναικολόγου αλλά και τον μικροβιολογικό έλεγχο, που συνεχίζεται με καλλιέργεια, προέκυψε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα (πιθανολογείται ότι πρόκειται για βαριά ουρολοίμωξη). Η λοίμωξη αυτή του προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει.

Όταν το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα, η μητέρα επέλεξε να βγάλει φωτογραφία και να τη στείλει σε μια συγγενή της (από την πλευρά του πατέρα) για να την συμβουλεύσει και να ζητήσει την γνώμη ενός ιατρού.

Τότε η θεία έθεσε σε εφαρμογή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένα απίστευτο σε σύλληψη και εκτέλεση σχέδιο για να αφαιρέσει χρήματα από την μητέρα και ακολούθως από τον παππού του παιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα αυτή προθυμοποιήθηκε να «δει» το παιδί και το κακοποίησε.

Φέρεται να έπεισε την μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση, ότι είχε ενημερωθεί προς τούτο το «Χαμόγελο του Παιδιού» κι ότι εκεί δούλευε μια φίλη της, που έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Η μητέρα του παιδιού δεν είχε λεφτά για να της δώσει γιατί δεν είχε πληρωθεί και η εξαδέλφη της φέρεται να της είπε ότι τα δανείστηκε η ίδια και πλήρωσε τον σύνδεσμο της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να μην προχωρήσει η καταγγελία.

Ακολούθως ξεκίνησε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, να ζητά 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος δήθεν του παππού, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που την κακοποίησε σεξουαλικά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες, ενώ εξετάζεται και τυχόν εμπλοκή ενός άνδρα στην όλη υπόθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ