Ρόδος: Η γυναίκα που κακοποίησε την 8χρονη μιλά για πρώτη φορά – «Με ζόρισαν και ομολόγησα»

Μετά την αποκάλυψη ότι η 8χρονη στη Ρόδο δεν υπέστη βιασμό, αλλά κακοποιήθηκε από γυναίκα συγγενή της, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για το περιστατικό.

Για πρώτη φορά μιλά η γυναίκα που ομολόγησε την κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο.

«Αν ήταν να κάνω κάτι θα το έκανα στα παιδιά μου, έχω έξι παιδάκια και τρία εγγονάκια, γιατί να κάνω κακό σε ξένο παιδάκι; Τη μητέρα του παιδιού την είχα σαν αδερφή μου» είπε η γυναίκα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Για το συνέβη εκείνη τη μέρα, ανέφερε: «Το παιδί παραπονιόταν ότι πονάει από κάτω. Είπα “μήπως είναι βιασμένο”; Δεν είπα ότι είναι. Η συμπεθέρα μου είπε “ναι 100% είναι βιασμένο”. Βάλαμε γάντια και η μητέρα και εγώ. Δεν έβαλα καθόλου χέρι, μόνο η μαμά άγγιξε, μόνο με το μάτι. Μου έλεγε η μητέρα να βγάλουμε φωτογραφίες. Πήρε την αστυνομία και της είπαν να κάνει μήνυση» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η γυναίκα επέμεινε ότι δεν προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα του κοριτσιού.

«Πώς ομολόγησα; Με ζόρισαν και τα είπα. Της είπα για το Χαμόγελο του Παιδιού, ποτέ δεν πήγα να τις πάρω λεφτά. Της είπα, μπας και μας χρειαστούν λεφτά, δεν της ζήτησα. Στο σπίτι ήμουν εγώ, η σύντροφός μου, η μητέρα, ο σύντροφός της κοιμόταν, και τα δύο της κορίτσια κοιμόντουσαν. Στην ταράτσα καθόμασταν» περιγράφει.

«Μόνο το κοιτάξαμε, τίποτα παραπάνω δεν κάναμε. Τα αρνιέμαι όλα, είμαι άστεγη, ανάπηρη και τα έξι μου παιδιά μεγάλωσαν στο ίδρυμα. Δεν κάνω χρήση ουσιών. Δεν έκανα κάτι κακό».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ