Ρέθυμνο γυναικοκτονία – 47χρονη: “Είχαν διαφορές” αναφέρει η αδερφή της Σταυρούλας

Ρέθυμνο γυναικοκτονία – 47χρονη: “Δεν είχαν δεσμό. Η αδερφή μου ήταν παντρεμένη”

Μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου προκάλεσε η δολοφονία της 47χρονης Σταυρουλας από πισώπλατο πυροβολισμό στην παραλία του Πανόρμου. Κάτοικοι της περιοχής που γνώριζαν θύτη και θύμα αδυναντούν να πιστέψουν πώς ο 49χρονος πυροβόλησε πισώπλατα την άτυχη γυναίκα μέσα στο μαγαζί της. Οι δύο τους γνωρίζονταν από μικρά παιδιά και τα μαγαζιά τους βρίσκονταν το ένα δίπλα στο άλλο. Σύμφωνα με την αδερφή του θύματος, δράστης και θύμα, είχαν διαφορές σε σχέση με τα μαγαζιά τους και ήταν η αιτία να σταματήσουν να μιλάνε από πέρσι.

«Είχανε διαφορές, και είχαν να μιλήσουν από πέρσι… Με κάτι που αφορούσε τα μαγαζιά τους, η ταβέρνα του δράστη είναι δίπλα στο κατάστημα της αδερφής μου και πήγε χθες και την πυροβόλησε πισώπλατα… Δεν είχαν δεσμό, όχι, είναι ψέματα αυτά, η αδερφή μου ήταν παντρεμένη» είπε με πόνο μιλώντας στο protothema.gr η κ. Μαρία αδερφή του θύματος.

Τι λέει ο αδερφός του δράστη

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο αδερφός του γυναικοκτόνου, τόνισε, ότι ο αδερφός του δεν είχε μαζί της καμία οικονομική η άλλη διαφορά και αυτό που συνέβη το ξέρουν μόνο οι δύο τους. Ειδκότερα, ο κ. Γιώργος ανέφερε αποκλειστικά στο protothema.gr: «Ζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν μπορώ. Δεν ήταν το μαγαζί, ήταν γνωστοί από μικρά παιδιά, τι είχαν μεταξύ τους κανείς δεν ξέρει…Δεν υπήρχαν οικονομικές διαφορές ούτε κάτι άλλο. Από μικρά παιδιά την ξέρουμε και την είχαμε εκεί… Το τι έγινε το ξέρουν οι δύο τους».

Ο 49χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη 47χρονη γυναίκα, διότι δεν δέχθηκε την απόρριψη της καθώς, εκείνη ήθελε να τελειώσει τη σχέση της μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, την πυροβόλησε πισώπλατα μέσα στο κατάστημα, fish spa, του οποίου ήταν ιδιοκτήτρια. Αφού την σκότωσε τράπηκε σε φυγή και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Ο άνδρας, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ