Πρόεδρος κοινότητας Ζήριας: Άργησε πολύ να έρθει η Πυροσβεστική

Για μια δύσκολη νύχτα με υψηλές θερμοκρασίες χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό έκανε λόγο ο Πρόεδρος της κοινότητας Ζήριας, Βασίλης Γλωσσίδης, ο οποίος τόνισε ότι η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε εγκαίρως, για την φωτιά που ξεκίνησε από την ίδια εστία της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά όταν κατέφθασε, δεν κατάφερε να την ελέγξει.

Για μια δύσκολη νύχτα με υψηλές θερμοκρασίες χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό έκανε λόγο ο Πρόεδρος της κοινότητας Ζήριας, Βασίλης Γλωσσίδης, ο οποίος τόνισε ότι η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε εγκαίρως, για την φωτιά που ξεκίνησε από την ίδια εστία της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά όταν κατέφθασε, δεν κατάφερε να την ελέγξει. Υπογράμμισε ότι δεν υπήρχε οργάνωση.

Έκανε λόγο για μεγάλη καταστροφή στο χωριό, και μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν οι κάτοικοι της περιοχής που έμειναν χωρίς ρεύμα και νερό, τους τουρίστες που απομακρύνθηκαν από τις παραλίες της περιοχής, αλλά και τις θλιβερές εικόνες που αντίκρισε, λέγοντας ότι με το φως της ημέρας θα σχηματίσει την πλήρη εικόνα.

Ο κ. Γλωσσίδης υπογράμμισε ότι η φωτιά τώρα καίει δάσος και έχει απομακρυνθεί από το χωριό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ