Πορτοσάλτε: Οι πολίτες να μην έχουν αγωνία, οι μαφιόζοι «ξέρουν από σημάδι»

Με άκρως κυνικό τρόπο ο Άρης Πορτοσάλτε προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα των απανωτών γκανγκστερικών δολοφονιών που συγκλονίζουν το πανελλήνιο.

Σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο ελληνικό Twitter η τοποθέτηση του Άρη Πορτοσάλτε για τη σειρά των μαφιόζικων εκτελέσεων που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα.

Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε το πρωί της Τετάρτης από την παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου για το αν ο κόσμος πρέπει να έχει αγωνία, αφού μπορεί να βγει στο μπαλκόνι και να δει τα σημάδια από τους πυροβολισμούς στην πολυκατοικία.

Ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε πως δεν ξέρουμε αν πρόκειται για μαφιόζικο χτύπημα, όμως η παρουσιάστρια επέμεινε και έφερε ως παράδειγμα τη γκανγκστερική εκτέλεση στα Σεπόλια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κινδύνευσε ο κόσμος που καθόταν στα διπλανά τραπέζια.

«Θα μπορούσαμε εγώ και εσύ να πίνουμε καφέ», αντιτείνει η δημοσιογράφος για να της απαντήσει ο δημοσιογράφος με απίστευτο κυνισμό: «Δόξα τω Θεώ, αυτοί που έρχονται ξέρουν από σημάδι, καθαρίζουν κατευθείαν».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ