Πόρτο Γερμενό φωτιά: Καλύτερη η εικόνα σε όλα τα μέτωπα

Πόρτο Γερμενό φωτιά: Οριοθετήθηκε η φωτιά, καλύτερη η εικόνα σε όλα τα μέτωπα

Καλύτερη είναι η εικόνα στο μέτωπο της φωτιάς στο Πόρτο Γερμενό. Συγκεκριμένα, στο Πόρτο Γερμενό η πυρκαγιά στην κορυφογραμμή έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται από τις επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος να κινηθεί προς Ψαθα. Στην πλευρά του Πόρτο Γερμενού και προς ανατολικά-νοτιοανατολικά συνεχίζεται η προσπάθεια με επίγεια και εναέρια μέσα για να οριοθετηθεί το μέτωπο. Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής εξελίσσεται πολύ καλά, όπως φαίνεται και στις εικόνες (ακολουθεί και βίντεο από ρίψη). Στην περιοχή, 3 Ericson, ένα Bell214 και 2 CL415 συνεχίζουν τις ρίψεις στην ανατολική πλευρά για να την κλείσουν οι επίγειες δυνάμεις. Η κατάσταση στα μέτωπα της φωτιάς σε Αη Γιάννη, Ιτέα, Κέα

Η πυρκαγιά στον Αη Γιάννη Κορινθίας έχει οριοθετηθεί

Στην Ιτέα οι δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν στις μικροεστίες, αλλά με καλή εικόνα και χωρίς να υπάρχει ανησυχία. Η εικόνα για την πυρκαγιά στην Κέα από το Ε/Π Mi8 είναι πολύ καλή. Εντούτοις οι ενισχύσεις του ΠΣ με το πλοίο από Λαύριο πηγαίνουν για να την κλείσουν και θα επιστρέψουν αύριο.

Η συγκλονιστική μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες

Ακολουθούν video και εικόνες από την κοινή μάχη που έδιναν σήμερα Πυροσβεστικό Σώμα και Δασική Υπηρεσία στην πρώτη γραμμή της πυρκαγιάς στο Πόρτο Γερμενό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ