Πολυτεχνείο: Δρακόντεια μέτρα με 6.000 αστυνομικούς επί ποδός

Σε ισχύ από σήμερα τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Σε κλοιό τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα και έλεγχοι με drone στις ταράτσες.

Αυστηρά θα είναι τα μέτρα της Αστυνομίας εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου. Μάλιστα, θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από σήμερα, Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, καθώς φέτος είναι η πρώτη χρονιά μετά την εμφάνιση του κορονοϊού που δεν ισχύουν περιορισμοί για τη συγκέντρωση.

Σύμφωνα με το Open, επί ποδός θα βρίσκονται 6.000 αστυνομικοί, ενώ σε αστυνομικό κλοιό θα βρίσκονται τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα προκειμένου να αποφευχθούν οι καταλήψεις και να μην χρησιμοποιούν για ορμητήρια επιθέσεων κατά της αστυνομίας.

Ακόμη, αυξημένες θα είναι οι περιπολίες γύρω από αστυνομικούς στόχους και κυβερνητικά κτήρια καθώς υπάρχει φόβος για καταδρομικές επιθέσεις.

Τέλος, η αστυνομία δίνει μεγάλο βάρος και στις πληροφορίες για τους χώρους που μπορεί να αποθηκευτούν μολότοφ στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ παράλληλα η αστυνομία επιστρατεύσει και drones ώστε να γίνεται έλεγχος και σε ταράτσες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ