Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: Να μην ισχύσουν ούτε από αύριο τα μέτρα για τον κορονοϊό λόγω του σεισμού

Εξετάζονται λύσεις σε όσα προβλήματα έχει δημιουργήσει ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε στη Θεσσαλία.    

Οι επιπτώσεις του μεγάλου σεισμού που έγινε στη Θεσσαλία έχουν δημιουργήσει συνθήκες που θα έκαναν την τήρηση των μέτρων μια πολύ δύσκολη υπόθεση για του κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Λάρισας. 

Εξετάζοντας από αυτήν την οπτική γωνία τα τωρινά δεδομένα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, απηύθυνε έκκληση να μην αρχίσουν να ισχύουν ούτε από αύριο, Σάββατο 6 Μαρτίου, τα πιο αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό, τα οποία έχει αποφασιστεί να εφαρμοστούν και στη συγκεκριμένη Π.Ε.     

Υπενθυμίζεται πως, εξαιτίας του σεισμού, η εφαρμογή των νέων μέτρων στην περιοχή είχε αποφασιστεί να μετατεθεί για αύριο, κάτι που ο κ. Αγοραστός ζητεί να μην ισχύσει, μέσω νέας παράτασης. 

«Να μην ισχύσουν τα μέτρα για τον κορονοϊό στην ΠΕ Λάρισας από αύριο, την ώρα που η περιοχή έχει ενταχθεί στο βαθύ κόκκινο», τόνισε ο περιφερειάρχης. 

Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, υπό τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, με τους δημάρχους της Π.Ε. Λάρισας.

Εξετάζονται λύσεις σε όσα προβλήματα έχει δημιουργήσει η σεισμική δραστηριότητα.  

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ