Στο πειθαρχικό του ΙΣΑ ο Φαίδων Βόβολης – Αντιδράσεις αντιεμβολιαστών

Ενώπιων του πειθαρχικού συμβουλίου του ΙΣΑ ο Φαίδων Βόβολης που έχει αναδειχθεί σε ηγετική μορφή των αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα.

Ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών βρέθηκε σήμερα ο αρνητής γιατρός, Φαίδων Βόβολης, με το ερώτημα της διαγραφής.

Από την συμπεριφορά και τις ενέργειές του «ενδεχόμενα υφίσταται κίνδυνος και ανάγκη προστασίας για τη δημόσια υγεία», σημείωνε ο ΙΣΑ στην επιστολή που καλούσε τον Φαίδων Βόβολη στο πειθαρχικό.

Ο Φαίδων Βόβολης είναι καρδιολόγος, επικεφαλής της σελίδας στο Facebook «Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης», για την οποία σημειώνει στη περιγραφή της, πως πρόκειται για πολιτικό κόμμα.

Έχει ταχθεί κατά του εμβιολιασμού και ήταν ο διοργανωτής της μεγάλης συγκέντρωσης αντιεμβολιαστών που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα το απόγευμα της Τετάρτης στις 14/7.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA Kατά την εκδίκαση της πειθαρχικής υπόθεσης του γιατρού εκλήθησαν να καταθέσουν ως μάρτυρες ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Νικόλαος Σύψας, ο καθηγητής επιδημιολογίας, Γκίγκας Μαγιορκίνης και ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, οι οποίοι μίλησαν για τα οφέλη του εμβολιασμού αποδομώντας τη ρητορική του Φαίδωνα Βόβολη.

Σημειώνεται πως έξω από το κτίριο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών είχε συγκεντρωθεί μία ομάδα αντιεμβολιαστών φωνάζοντας συνθήματα με κύριο μότο το «όχι στον υποχρεωτικό διχασμό».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ