Πάτρα: Το τηλεφώνημα της Ρούλας σε ιατροδικαστή μέσα από τη φυλακή

Νέες εξελίξεις ήρθαν στο φως για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Ο ιατροδικαστής Θεσσαλίας, κ. Χρήστος Κραββαρίτης, μίλησε για την επικοινωνία που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου όσο αυτή βρίσκεται στη φυλακή.

Η κατηγορούμενη μίλησε μαζί του δύο φορές μέσα από τον Κορυδαλλό. Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη επικοινωνία διά μέσω των δικηγόρων της, συνέβη ανήμερα της σύλληψής της, στα τέλη του περασμένου Μαρτίου.

Τότε, της είχε πει ότι δεν έβλεπε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας. Η δεύτερη έγινε ενώ η 33χρονη ήταν προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

«Με ρώτησε για την κεταμίνη»

«Την ημέρα που εξέτασα τις δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις των κοριτσιών ήταν η ημέρα που συνελήφθη η 33χρονη» ανέφερε ο κ. Κραββαρίτης μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

«Όταν διάβασα τους ιατροδικαστικούς φακέλους της Μαλένας και της Ίριδας κατά σύμπτωση μου τηλεφώνησε η κατηγορουμένη. Της είπα ότι δεν χρειάζεται τεχνικός σύμβουλος γιατί εφόσον οι συνάδελφοι εμμείνουν σε αυτές τις εκθέσεις, νομίζω ότι όλα τα ευρήματα συγκλείνουν σε ένα παθολογικό αποτέλεσμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνει κάποιους ανθρώπους με αυτή την ιδιότητα» συνέχισε.

«Έναν μήνα μετά τον εγκλεισμό της ενώ ήταν προσωρινά κρατούμενη, με ρώτησε για την κεταμίνη. Ήθελε κάποιες πληροφορίες. Ήταν καλοκαίρι, νομίζω Ιούλιος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρήστος Κραββαρίτης, ο οποίος δεν θέλησε να πει περισσότερα λόγω προσωπικών δεδομένων.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ