Πάτρα: Στην Εισαγγελία η δικογραφία για Μαλένα και Ίριδα – Ραγδαίες εξελίξεις

Οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας τρέχουν με αμείωτους ρυθμούς, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για τη δολοφονία των δύο μικρότερων παιδιών.

Ο φάκελος με το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, βρίσκονται ήδη στη διάθεση των εισαγγελέων πρωτοδικών.

Έτσι, αντίστροφα φαίνεται πως μέτρα ο χρόνος που η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Οι εισαγγελείς μελετούν τα στοιχεία της δικογραφίας και αξιολογούν το αποδεικτικό υλικό πριν προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους προκειμένου να εξιχνιαστεί πλήρως ο θάνατος των δύο παιδιών.

Μετά την προφυλάκισή της για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, η 33χρονη αναμένεται να κληθεί με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης, για να απαντήσει και για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών.

Σημειώνεται, πως οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως και οι τρεις περιπτώσεις αφορούν σε εγκληματική ενέργεια. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν το μόνο άτομα που βρισκόταν δίπλα στην 3,5 ετών Μαλένα, όταν ξεψύχησε στο νοσοκομείο, ενώ εκείνη και η αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, ήταν τα μόνα άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι, όταν βρέθηκε νεκρή στην κούνια της η 6 μηνών Ίριδα.

Υπενθυμίζεται, πως η ίδια αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ