Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο σε κλαμπ με τη συμμετοχή γνωστού τράπερ

Σοβαρό επεισόδιο ξέσπασε σε κλαμπ όπου εμφανίζεται γνωστός τράπερ στην Πατρα. όταν συνεπλάκησαν η παρέα του καλλιτέχνη με παρέα θαμώνων.

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της Πάτρας, με τη συμμετοχή γνωστού τράπερ.

Οι ζημιές από την συμπλοκή ήταν εκτεταμένες. Σύμφωνα με το tempo24.news, ήταν τόσο μεγάλη και σοβαρή η συμπλοκή, που χρειάστηκε η συνδρομή ισχυρής αστυνομιής δύναμης που έφτασε στο σημείο, για να μπορέσει να ελεγχθεί η κατάσταση. Η συμπλοκή είχε αρκετά άτομα (πάνω από 40 η κάθε ομάδα) και τα πράγματα είναι σίγουρο ότι θα γίνονταν χειρότερα αν δεν υπήρχε παρέμβαση από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι η παρέα του γνωστού τράπερ Toquel που εμφανιζόταν στο κλαμπ, συνεπλάκη με θαμώνες του μαγαζιού. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι κάποιος έβγαλε και προέταξε αιχμηρό αντικείμενο, ενώ οι εμπλεκόμενοι πιάστηκαν στα χέρια, τραυματίζοντας ο ένας τον άλλον.

Όπως φαίνεται και σε φωτογραφία που κυκλοφορεί στο instagram και αποκαλύπτει το tempo24.news, το σημείο της επίθεσης γέμισε με αίματα και σπασμένα ποτήρια.

tempo.jpg

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ