Πάτρα: «Η Μαλένα ήταν ήδη 20 λεπτά νεκρή όταν έφτασα», αποκαλύπτει γιατρός

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας «τρέχουν» και κάθε μέρα έρχονται στην επιφάνεια στοιχεία και αποκαλύψεις που λύνουν σιγά σιγά το κουβάρι του μυστηρίου με τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των άλλων δύο της παιδιών, έχει ξεκινήσει και η 33χρονη αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να δώσει εξηγήσεις για τη Μαλένα και την Ίριδα.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Live News», σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο γιατρός που κλήθηκε να σώσει τη Μαλένα – ο οποίος τρία χρόνια νωρίτερα βίωσε το ίδιο σκηνικό με τη Τζωρτζίνα – όταν έφτασε στο δωμάτιο του 3,5 ετών κοριτσιού, «ήταν ήδη 20 λεπτά νεκρή».

Όπως είπε ο ίδιος, χρειάστηκε 10 λεπτά για να φτάσει από το νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» στο νοσοκομείο «Ελπίς», όπου νοσηλευόταν το παιδί. Μένουν άλλα 10 λεπτά που το κοριτσάκι ήταν νεκρό. Γιατροί και νοσηλευτές έχουν επίσης καταθέσει ότι όταν μπήκαν στο δωμάτιο, το παιδί ήταν νεκρό.

Η κατηγορούμενη πάντως κατηγόρησε τους γιατρούς και έχει καταθέσει μεταξύ άλλων πως «η γιατρός κοιτούσε τη Μαλένα με απορία και αδράνεια… Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ, ούτε ανάνηψη… Κάλεσαν τη ΜΕΘ του «Αγλαΐα Κυριακού».

Όμως βάσει της κατάθεσής της, προκύπτει το συμπέρασμα ότι η ίδια ειδοποίησε τους γιατρούς 10 λεπτά αφού το παιδί της είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Παράλληλα, καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της ότι τα σημάδια που εντοπίστηκαν στο πρόσωπο της Μαλένας (που αποδίδονται σε γυναικείο χέρι) προκλήθηκαν από τους γιατρούς.

Δείτε όσα ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ