Πάτρα: Γέννησε με καισαρική η έγκυος με κορονοϊό – Επιδεινώθηκε η κατάστασή της

H 32χρονη από τη Ζάκυνθο διασωληνώθηκε μετά τον έκτακτο τοκετό Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας ενώ το αγοράκι μπήκε κατευθείαν σε θερμοκοιτίδα.

H νεαρή γυναίκα που νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας με κορονοϊο γέννησε τελικά εχθές με καισαρική. Η υγεία της 32χρονης από την Ζάκυνθο παρουσίασε επιδείνωση και οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική, ενώ αμέσως μετά τον έκτακτο τοκετό διασωληνώθηκε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το thebest.gr, γέννησε ένα αγοράκι το οποίο μπήκε κατευθείαν σε θερμοκοιτίδα, καθώς είναι αρκετά πρόωρο.

Η νεαρή μητέρα νοσεί από κορονοϊο και οι γιατροί της χορηγούσαν οξυγόνο με μάσκα, με μοναδικό σκοπό να «πάρει» το έμβρυο όσες περισσότερες ημέρες μπορούσε, αφού διένυε τον 7ο μήνα της κύησής της. Μετά τη χθεσινή επιδείνωση της υγείας της σήμανε «συναγερμός» προκειμένου να έρθει στον κόσμο το μωρό με ασφάλεια και φυσικά να προχωρήσουν στην διασωλήνωση της 32χρονης. Η γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη εκτός ΜΕΘ, ενώ αναμένεται η διακομιδή της στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας».

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ