Πάτρα: Έκλεψαν το κινητό του γιατρού την ώρα που βοηθούσε τον 6χρονο Φώτη

Απίστευτο και όμως συνέβη: Έκλεψαν τον γιατρό την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τον 6χρονο που τραυματίστηκε σε αγώνες καρτ στην Πάτρα.

Την ώρα που ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος ήταν πάνω από τον 6χρονο Φώτη, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι την Κυριακή (19/9) σε αγώνα καρτ στην Πάτρα, προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες, κάποιος βρήκε την ευκαιρία να τον κλέψει.

Το περιστατικό γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Δημητρόπουλος, μέσω ανάρτησής του στο Facebook. Όπως είπε, «μέσα στο γενικό χαμό ,την ώρα που έτρεχα για να βοηθήσω το μικρό Φώτη, κάποιος μακροχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου».

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Αγαπητοί φίλοι κ φίλες, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σαν λειτουργός της υγείας αυτό είμαι, αυτό θα κάνω κ σήμερα κ αύριο κ όσο μπορώ. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι και ίσως και με αυτόν που το έκανε.

Μέσα στο γενικό χαμό, την ώρα που έτρεχα για να βοηθήσω το μικρό Φώτη, κάποιος μακροχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου. Δυστυχώς, χωρίς κωδικούς κτλ ένα samsung s 21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου.

Ας το κρατήσει γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ ,να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ – κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ευχαριστώ».

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4464155310311055&set=a.103655173027779&type=3

Η υγεία του μικρού είναι κρίσιμη, σύμφωνα με τους ειδικούς. Μολονότι είχε αναφερθεί ότι οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, θα επιχειρούσαν να μειώσουν την καταστολή στον 6χρονο Φώτη, αποφασίστηκε τελικά πως αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί ακόμα.

Τι δήλωσε ο οδηγός του μοιραίου καρτ

«Η πίσω αριστερή μου γωνία, η ουρά δηλαδή, με το μπροστινό δεξί μέρος ενός άλλου καρτ, ήρθαν σε επαφή με αποτέλεσμα όλο αυτό να με απογειώσει, να με στείλει στα προστατευτικά, στα πλαστικά προστατευτικά, τα jersey όπως τα λέμε στην ειδική ορολογία…», τόνισε ο οδηγός του καρτ στο LIVE NEWS.

Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει σε αυτά τα δύο δευτερόλεπτα, που πέρασαν από τη στιγμή που το καρτ έφυγε από την πορεία του… Ο μικρός που βρισκόταν πίσω από τις μπαριέρες και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα πέφτει στο σημείο αναίσθητος.

«Θέλω να το δω το παιδί ζωντανό, θέλω να το δω το παιδί ζωντανό να προχωράει, να μου έρθει να μου μιλήσει, να του μιλήσω. Αυτό είναι η προτεραιότητα», λέει ο οδηγός.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ