Πάτρα: Η αστυνομία σταμάτησε γάμο επειδή χόρευαν

Το ζευγάρι που παντρευόταν είχε έρθει από τις ΗΠΑ για να κάνει τον γάμο στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες. Δυστυχώς όμως μετά από αυτό… η δεξίωση δεν ήταν όπως τη φαντάζονταν νύφη και γαμπρός.

Μικτό κλιμάκιο της Αστυνομίας επενέβη τη νύχτα της Πέμπτης σε γαμήλια δεξίωση στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως στη διάρκεια της δεξίωσης οι καλεσμένοι χόρευαν, γεγονός που απαγορεύεται σύμφωνα με τα νέα μέτρα που είναι σε ισχύ. Αποτέλεσμα ήταν να επέμβει η Αστυνομία και ο υπεύθυνος του καταστήματος να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι που παντρευόταν είχε έρθει από τις ΗΠΑ για να κάνει τον γάμο στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως μετά από αυτό… η δεξίωση δεν ήταν όπως τη φαντάζονταν νύφη και γαμπρός.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος. Η προανάκριση διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς μικτού κλιμακίου Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δύο ημεδαποί άνδρες και μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσαν είτε ως ιδιοκτήτες είτε ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστήματαυγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία σε δύο περιπτώσεις εξυπηρετούσαν πελάτες στο εσωτερικό των καταστημάτων τους.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία στην τρίτη περίπτωση διαπιστώθηκε η διοργάνωση κοινωνικής εκδήλωσης στην οποία χόρευαν άτομα.

Στις δύο πρώτες περιπτώσεις επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 3.000 στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, καθώς και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας τους.

Στην τρίτη περίπτωση (γάμος) επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ