Πατέρας Καρολάιν – Γλυκά Νερά: “Όταν έμαθε για το εμπόριο ναρκωτικών, τρελάθηκε”

Ως έναν «δειλό άνθρωπο» χαρακτήρισε ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν τον δολοφόνο και πατέρα του παιδιού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ενώ τόνισε τον ακέραιο χαρακτήρα της. Ο πατέρας της Κάρολαιν Ντέιβιντ Κράουτς, μίλησε στον ANT1, όπου αναφέρθηκε στον ακέραιο χαρακτήρα της κόρης του, αλλά και στο πόσο δειλός άνθρωπος είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο κ. Κράουτς ανέφερε ότι «όταν ο Αναγνωστόπουλος είπε στην κόρη του πως είχε βρει έναν τρόπο να βγάλει εύκολα χρήματα, χρησιμοποιώντας το ελικόπτερό του για να κάνει λαθρεμπόριο ναρκωτικών, τρελάθηκε τελείως».

Ο πατέρας της Καρολάιν έκανε μία εκτενή αναφορά για τις ώρες που περνούσε με την αγαπημένη του κόρη, τον χαρακτήρα της, ενώ για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είπε πως «ήταν δειλός και γι’ αυτό επέλεξε να δολοφονήσει με τέτοιο τρόπο την Καρολάιν, καθώς και τον σκύλο της».

“Ένα υπέροχο κορίτσι”

«Η Καρολάιν ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, προικισμένο με ομορφιά, με αθλητικότητα και ευφυΐα άνω του μέσου όρου. Κάθε χρόνο αρίστευε στις σπουδές της και ως εκ τούτου πάντα επιλεγόταν ως σημαιοφόρος στις επετειακές εθνικές παρελάσεις. Ωστόσο, ήταν ένα απλό κορίτσι και μπορούσε να βρει ευχαρίστηση στις πιο συνηθισμένες δραστηριότητες. Μερικές από τις καλύτερες στιγμές μας ήταν όταν την πήγαινα στον Βόλο μια φορά το μήνα» είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς, αναπολώντας τις στιγμές με την αγαπημένη του κόρη.

«Αφού επισκεπτόμασταν τον ορθοδοντικό, όπου πήγαινε για να ισιώσει ορισμένα δόντια της, πάντα τη ρωτούσα τι ήθελε να κάνουμε μετά. Κάθε μήνα η απάντηση ήταν η ίδια. Πρώτα ήθελε να πάμε για φαγητό και μετά στο pet shop όπου ήμουν υποχρεωμένος να αγοράσω κάθε διαθέσιμο παιχνίδι για τα αγαπημένα της ζώα. Το σπίτι μας ήταν ένας πραγματικός ζωολογικός κήπος και αν μια από τις φίλες της έβλεπε ποτέ μια αδέσποτη γάτα που έμοιαζε ότι χρειαζόταν ένα καλό σπίτι, ήξερε ότι θα είχε θερμή υποδοχή από την Καρολάιν. Αισθανόμουν μεγάλη περηφάνια όταν περπατούσα στους δρόμους του Βόλου κρατώντας το χέρι της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πατέρας Καρολάιν: Η ηθική της πυξίδα είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό της

«Η Καρολάιν μεγαλώνοντας, έγινε μια νεαρή γυναίκα με πολύ ισχυρή ηθική πυξίδα και αυτή η ηθική πυξίδα είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό της. Δεν κάπνιζε ποτέ, δεν άγγιζε σχεδόν καθόλου το αλκοόλ και αποστρεφόταν την ιδέα να πάρει ναρκωτικά, οπότε όταν ο σύζυγός της της εκμυστηρεύτηκε βλακωδώς ότι είχε βρει έναν τρόπο να βγάλει εύκολα χρήματα, χρησιμοποιώντας το ελικόπτερό του για να κάνει λαθρεμπόριο ναρκωτικών, τρελάθηκε τελείως» υπογράμμισε ο κ. Κράουτς.

«Γνωρίζουμε ότι εκείνη και ο σύζυγός της μάλωσαν βίαια το βράδυ που πέθανε και στη συνέχεια, γύρω στα μεσάνυχτα, πήγε για ύπνο και κοιμήθηκε στο εφεδρικό δωμάτιο με τη Λυδία. Σκότωσε τον αγαπημένο σκύλο της Καρολάιν και τον κρέμασε στα κάγκελα και μετά περίπου στις 4:00 π.μ. μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν δίπλα στη μικρή της κόρη και, σε μια πράξη υπέρτατης δειλίας, την έπνιξε» συγκλονίζει.

«Στην περίπτωση της Καρολάιν δεν υπήρχε βία πριν από τη νύχτα που πέθανε, ο σύζυγός της ήταν πολύ δειλός γνωρίζοντας ότι αν είχε προσπαθήσει να απλώσει πάνω της έστω κι ένα δάχτυλο, πιθανότατα εκείνη θα τον αντιμετώπιζε με επιτυχία και θα έφευγε αμέσως από το σπίτι. Λυπάμαι που με αυτό το μήνυμα φαίνεται σαν να πλέκω το εγκώμιο της Καρολάιν. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, αλλά ήταν ακριβώς ο τρόπος που λειτούργησε το μυαλό μου» καταλήγει ο πατέρας της Καρολάιν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ