Πάσχα: Υπερδιπλάσια αυτοκίνητα πέρασαν φέτος από Ελευσίνα κι Αφίδνες

Η έξοδος του Πάσχα φέτος είναι υπερδιπλάσια σε σχέση με πέρυσι. Τη μεγάλη Τετάρτη πέρασαν από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών 35.000 αυτοκίνητα, ενώ πέρυσι την ίδια μέρα μόνο 16.000. 273 αυτοκίνητα υποχρεώθηκαν σε αναστροφή.

Αυξημένη κίνηση καταγράφηκε φέτος, σε σχέση με πέρυσι τέτοιες μέρες που ίσχυαν ακριβώς τα ίδια μέτρα, από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών. Όπως αποκάλυψε ο διοικητής της Τροχαίας Αττικής, Σπύρος Λάσκος, η φετινή έξοδος του Πάσχα είναι υπερδιπλάσια. Χαρακτηριστικό είναι ότι τη Μεγάλη Τετάρτη πέρασαν από τα δύο διόδια 35.000 αυτοκίνητα, ενώ πέρυσι την ίδια μέρα πέρασαν μόνο 16.000 αυτοκίνητα. Αντίθετα, το 2019, που δεν είχαμε φυσικά την πανδημία του κορονοϊού, από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών πέρασαν τη Μεγάλη Τετάρτη 75.000 αυτοκίνητα.

Τα μέτρα είναι αυστηρά στα διόδια με τους άνδρες της Τροχαίας να πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους ζητώντας τα απαιτούμενα έγγραφα μετακίνησης από τους οδηγούς, ενώ πολλά είναι και τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε παράπλευρες των εθνικών δρόμων οδούς, σταματώντας όλους τους οδηγούς.

Από τα διόδια της Ελευσίνας 227 οχήματα υποχρεώθηκαν σε αναστροφή, ενώ από τα αντίστοιχα των Αφιδνών 46.

Σύμφωνα με την Τροχαία, τη Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ