Πάρτι στη ΓΑΔΑ – κορονοϊός: Οργισμένη η μάχιμη ΕΛΑΣ, παρέμβαση εισαγγελέως

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσαν οι φωτογραφίες από το κορωνοπάρτι, που φέρεται να διοργανώθηκε σε γραφείο της ΓΑΔΑ, ενώ βρίσκονται σε ισχύ αυστηρά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των δημοσιευμάτων και εάν πράγματι ευσταθούν οι καταγγελίες, τότε να εξεταστεί εάν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα πρόληψης COVID και από ποιους.

Στη φωτογραφία την οποία αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, εμφανίζονται έξι αστυνομικοί με πολιτικά, αγκαλιασμένοι, χωρίς μάσκες, χωρίς μέτρα ασφαλείας, να πίνουν ουίσκι και βότκα. Την εικόνα ανέβασαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στο διαδίκτυο. Το πάρτι έγινε προ 4-5 ημερών, μέσα στα γραφεία της γραμματείας στη ΓΑΔΑ.

gada parti

Πάρτι στη ΓΑΔΑ – κορονοϊός: Οργή στην ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με το Star, αυτή η απίστευτη εικόνα, προκάλεσε αγανάκτηση και οργή στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που βρίσκονται στον δρόμο, καθώς οι ίδιοι, όπως είπαν στο Star, καλούνται να ελέγχουν την εφαρμογή του νόμου για την προστασία των πολιτών από την εξάπλωση του κορωνοϊού, και την ίδια στιγμή κάποιοι με την ανεύθυνη συμπεριφορά τους τούς ακυρώνουν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ