Παναγιώτα Βλαντή: Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τους λόγους που την έκαναν να μιλήσει δημόσια για την τραυματική εμπειρία της σε οντισιόν γνωστού σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή.

Η Παναγιώτα Βλαντή μια από τις πιο διακριτικές παρουσίες στον χώρο της ελληνικής showbiz, είναι τελευταία στην μακριά αλυσίδα των ανδρών και γυναικών που αποκάλυψαν ότι έπεσαν και αυτοί θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης στον χώρο εργασίας τους.

Η ηθοποιός, καλεσμένη σήμερα στο πλατό του «Πάμε Δανάη» θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που την ώθησαν να μιλήσει δημόσια για την τραυματική εμπειρία που είχε στα πρώτα επαγγελματικά βήματά της, σε οντισιόν.

«Δεν γινόταν να μην ταχθώ με αυτά τα κορίτσια. Γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Το ότι είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα δεν σημαίνει ότι δεν έγινε. Είμαστε εδώ για να ακουστούμε και να προφυλάξουμε κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, αλλά να απομονωθούν κάποιοι άνθρωποι» είπε η Παναγιώτα Βλαντή μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη και εξήγησε πως το θεώρησε χρέος της απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που στην πορεία του χρόνου εγκατέλειψαν το όνειρό τους για μια σταδιοδρομία στο θέατρο εξαιτίας τέτοιων περιστατικών, αλλά και απέναντι στους τίμιους και γενναιόδωρους ανθρώπους που γνώρισε στη δουλειά της, που δεν χρωστούν σε τίποτα να βλέπουν το έργο τους να ακυρώνεται εξαιτίας των πράξεων που καταγγέλλονται.

«Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μέχρι την ανάρτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν γνώριζε η οικογένειά μου τι μου είχε συμβεί. Μου ήταν δύσκολο να το πω στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου» σημείωσε η ηθοποιός, η οποία, όπως αποκάλυψε, σκέφτηκε να τα παρατήσει μετά από εκείνη την εμπειρία.

«Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντισιόν η παρενόχλησή μου. Και μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται έχει γίνει η πράξη. Ντροπή. Ακόμα και τώρα που το είπα στους δικούς μου ένιωθα ντροπή» είπε.

Δείτε τη συνέντευξη της Παναγιώτας Βλαντή στο «Πάμε Δανάη»:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ