Παλαιτσάκη – Φουρθιώτης: “Παραίτηση” βόμβα μετά το νοσοκομείο

“Βόμβα” από την Νανά Παλαιτσάκη, η οποία λίγο μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά την αιφνίδια εισαγωγή της λόγω καρδιακού επεισοδίου, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από όλα τα εργασιακά της καθήκοντα ανάμεσα στα οποία είναι και η στενή επαγγελματική συνεργασία της με τον Μένιο Φουρθιώτη. Στην ανάρτηση όπου ανακοινώνει την αποχώρησή της από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η δημοσιογράφος αναφέρει τα εξής:

“Εξιτήριο από το Ερρίκος Ντυνάν με το χαμόγελο του Διευθυντή Αιμοδυναμικού, Ευχαριστώ τους πάντες, Γιατρούς, νοσηλευτές, φίλους. Η κατάσταση της υγείας μου σε συνδυασμό με το πολυετές αιματολογικό μου πρόβλημα, με κάνει να παραιτηθώ από τα εργασιακά μου καθήκοντα . Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου”.

Παλαιτσάκη – Φουρθιώτης: Το χρονικό του διαζυγίου

Η Νανά Παλαιτσάκη ήταν εκδότρια της εφημερίδας του Μένιου Φουρθιώτη που κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες αλλά και συμπαρουσιάστρια του στο δελτίο ειδήσεων του “Έψιλον”. Όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκε και η ίδια στο επίκεντρο της αρνητικής δημοσιότητας που πήραν οι αποκαλύψεις πως ο τηλεπαρουσιαστής είχε αστυνομική φρουρά, πως ζήτησε διαπίστευση από τη Βουλή με την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ και το πως πήγε να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, δηλώνοντας πλασματικούς μισθούς.

Η δημοσιογράφος υπερασπίστηκε σθεναρά τον συνεργάτη της, όταν ξεκίνησε ο σάλος για τη φρουρά που διέθετε η ΕΛΑΣ για την προστασία του, δημοσιεύοντας επιστολή με την οποία υποστήριζε ότι υπήρξαν υποδείξεις από την αστυνομία προς τον τηλεπαρουσιαστή για το πως θα “παίξουν” συγκεκριμένα θέματα τόσο στην εφημερίδα, όσο και στο δελτίο ειδήσεων. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ διέψευσε άμεσα πως έγιναν υποδείξεις για συγκεκριμένα ρεπορτάζ, ενώ η επιστολή της διαβιβάστηκε και στο ΕΣΡ.

Αμέσως μετά το ντόμινο αποκαλύψεων για το Μένιο Φουρθιώτη για την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ αλλά και για το κόλπο με το ΣΥΝ – ΕΡΓΑΣΙΑ, η Νανά Παλαιτσάκη φαίνεται να αποστασιοποιήθηκε από τον μέχρι πρότινος στενό της συνεργάτη, καθώς δεν πήρε θέση για κανένα από τα παραπάνω ζητήματα. Όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους ήταν γεγονός ενώ το διαζύγιο ήταν πιο κοντά από ποτέ, παρά το γεγονός πως η ίδια ως αιτίες της αποχώρησής της αναφέρει πως είναι η κατάσταση της υγείας της και το πολυετές αιματολογικό πρόβλημα.

Παλαιτσάκη: Το καρδιακό επεισόδιο

Το περασμένο Σάββατο η Νανά Παλαιτσάκη εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βαρύ καρδιακό επεισόδιο καθώς το απόγευμα εκείνης της ημέρας ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος. Συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι και αμέσως κάλεσε το EKAB προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο. Η δημοσιογράφος είχε ταλαιπωρηθεί πριν από χρόνια με σοβαρό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όμως κατάφερε να βγει νικήτρια, μαθαίνοντας να ζει με αυτό.

Την Κυριακή με ανάρτησή της, η δημοσιογράφος ενημέρωσε γνωστούς και φίλους πως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της και η εισαγωγή και η παραμονή της στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη από τους θεράποντες γιατρούς, καθώς είχε οξύτατο πόνο στο στήθος, κρύο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και πρόβλημα όρασης. Μάλιστα αποκάλυψε πως το επεισόδιο δεν είχε καμία σχέση όπως αποδείχτηκε με το εμβόλιο για τον κορονοϊό που είχε κάνει λίγες ημέρες πριν την νοσηλεία της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ