Ολλανδοί τουρίστες στην Ρόδο: Φεύγουν και αφήνουν πίσω τους ένα πανό

Ολλανδοί τουρίστες στην Ρόδο: Οι διακοπές που έκαναν, ήταν για περίπου μία εβδομάδα στο ελληνικό νησί υπό καθεστώς πανδημίας.

Αναχωρούν για την πατρίδα τους οι 189 Ολλανδοί τουρίστες σήμερα το μεσημέρι καθώς χθες ήταν η τελευταία μέρα παραμονής τους στη Ρόδο, με τους ίδιους να δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι για τη φιλοξενία τους.

Δείτε ακόμη: Άνοιξαν σήμερα τα σύνορα από Σερβία – Αισιοδοξία για τουριστικούς πράκτορες

Οι διακοπές που έκαναν, ήταν για περίπου μία εβδομάδα στο ελληνικό νησί υπό καθεστώς πανδημίας, στο πλαίσιο του γνωστού πλέον σε όλη την Ευρώπη πιλοτικού προγράμματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το rodiaki.

Όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» ο τουριστικός πράκτορας Σάββας Καμπούρης ως υπεύθυνος του πρακτορείου Travel exchange που έφερε τους Ολλανδούς στη Ρόδο, όλοι τους έχουν μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Μάλιστα πήγαν όλα καλά και δεν υπήρξε κανένα παράπονο, ούτε από τους διοργανωτές ούτε και από τους τουρίστες. Σύμφωνα με όσα υπογράμμισε, περιμένει και εκείνος με αγωνία την αποτύπωση των εντυπώσεων και τα αποτελέσματα του προγράμματος που θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού.

Πανό με ευχαριστήριο μήνυμα

Αναφορικά με τη φιλοξενία των τουριστών από την Ολλανδία στη Ρόδο, και με αφορμή την ανάρτηση ενός πανό σε δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμειναν οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα το μέλος της διοίκησης της ΠΟΞ και της ΕΞΡ Γιάννης Χατζής σε σχόλιό του αναφέρει τα εξής: «Μια εικόνα απέραντης συγκίνησης. Η Ρόδος φιλοξενεί σε πιλοτικό πρόγραμμα 189 Ολλανδούς οι οποίοι μένουν σε καραντίνα σε όλη τη διάρκεια των διακοπών τους. Σχεδόν 30.000 άτομα έκαναν αίτηση για να πληρώσουν 399 ευρώ και να συμμετάσχουν. Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου. Η εικόνα αυτή γεμίζει ελπίδα και υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες, όλους τους ξενοδόχους. Το τέλος είναι κοντά, ο τουρισμός θα ανακάμψει».

Όσο για τους τουρίστες που έφτασαν στη χώρα μας πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία από τη «Ροδιακή», οι Ολλανδοί ήταν διαφόρων ηλικιών και πριν επισκεφτούν το νησί μας είχαν ήδη κάνει μοριακό τεστ με αρνητικό φυσικά αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τις οδηγίες πριν φύγουν από τη Ρόδο θα υποβληθούν και πάλι σε μοριακό τεστ και λίγες ώρες πριν ταξιδέψουν θα κάνουν ξανά ένα rapid test.

RODOS1 1

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ