Οικογένεια Καραϊβάζ: «Να μην ακούγονται σενάρια για το τι έχει συμβεί»

Έκκληση να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί κάνει μέσω των δικηγόρων της η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ.

Να μην ακούγονται και γράφονται σενάρια για το τι έχει συμβεί στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ζητά η οικογένειά του μέσω των δικηγόρων Απόστολου Λύτρα και Παναγιώτη Κάσση. 

Η οικογένεια ζητάει όλοι να αφήσουν την αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ να κάνει την δουλειά της προκειμένου να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του δημοσιογράφου. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Κραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται ”σενάρια” για το τι έχει συμβεί. Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ και τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ