Οι απαγωγείς είχαν ξυρίσει τον Γιώργο Κυπαρίσση – Τον άφησαν ελεύθερο με 800.000 ευρώ

Ανακούφιση για την οικογένεια του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, καθώς έπειτα από 2 μήνες αγωνίας, οι απαγωγείς τον άφησα ελεύθερο, λαμβάνοντας λύτρα ύψους 800.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας που είναι καλά στην υγεία του, αμέσως μετά την απελευθέρωσή του, έπεσε στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων, που επί δύο μήνες ζούσαν μέσα στο «σκοτάδι» και έπειτα με ταξί κατευθύνθηκε προς τη ΓΑΔΑ, όπου καταθέτει κρίσιμα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο πατέρας του επιχειρηματία μιλώντας στους δημοσιογράφους για την ευτυχή κατάληξη του θρίλερ αποκάλυψε πως αν και ο 40χρονος είναι καλά στην υγεία του, οι απαγωγείς του τον είχαν ξυρίσει σε όλο του το σώμα. «Χθες επικοινώνησαν οι απαγωγείς και μας είπαν πως θα έρθει ο Γιώργος. Κατεβήκαμε κάτω να τον περιμένουμε και μετά από μισή ώρα εμφανίστηκε το παιδί μας. Ήρθε μας αγκάλιασε, μιλήσαμε. Τα είπαμε για πέντε λεπτά και μετά έφυγε για τη ΓΑΔΑ», λέει συγκινημένος ο πατέρας του.

«Είναι καλά, αλλά οι απαγωγείς τον έχουν ξυρίσει σε όλο του το σώμα και το κεφάλι. Θα δούμε αν του ρίξανε και ξύλο», προσθέτει.

Το χρονικό της απαγωγής

Στις 29 Δεκεμβρίου ο 40χρονος επιχειρηματίας έφυγε από ταβέρνα στο Ίλιον, όπου βρισκόταν μαζί με δύο φίλες του. Στις 12:02 το βράδυ ολοκληρώθηκε η βιντεοκλήση που διήρκησε 22 λεπτά, με την φίλη του από το εξωτερικό.

Κατά την διάρκεια της κλήσης το σήμα χανόταν με αποτέλεσμα να γίνεται μαύρη η οθόνη. Όταν το σήμα επανήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα άκουσε τους απαγωγείς, σε άπταιστα ελληνικά, να λένε στον φίλο της να «σκάσει», ενώ την ίδια στιγμή τον έβριζαν. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι είχε μαζί του κινητό, το άρπαξαν και το έκλεισαν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ