Ο Μάκης Γιατράς προανήγγηλε την αποχώρησή του από τον Προμηθέα Πάτρας

Μετά την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, Μάκης Γιατράς, προανήγγειλε ιδιαίτερα την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν μετά την ολοκλήρωση του τρίτου αγώνα της σειράς των μικρών τελικών ανάμεσα σε Προμηθέα Πάτρας και ΑΕΚ, ο Μάκης Γιατράς ο οποίος έκανε μία σημαντική δήλωση.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι «ίσως σήμερα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στην Πάτρα», ευχαριστώντας τον οργανισμό του Προμηθέα για την ευκαιρία που του έδωσε αλλά και τον κόσμο της Πάτρας που αγκάλιασε την ομάδα και γέμισε το γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Βλέπετε τα παιχνίδια, δεν έχω να πω κάτι. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι, συνεχίζουμε, να τελειώσει αυτή η ιστορία. Αυτό που θέλω να πω αν μου επιτρέπετε, είναι ότι ίσως σήμερα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στην Πάτρα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό του Προμηθέα για την ευκαιρία που μου έδωσε αλλά και τον κόσμο της Πάτρας που μας αγκάλιασε και παίξαμε σε γεμάτα γήπεδα. Να ευχηθώ τα καλύτερα. Θα φύγει το σώμα μου από εδώ αλλά η ψυχή μου θα είναι εδώ».

Δείτε το βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ