Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας: Στους 30 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία μέχρι το Πάσχα

Καλοκαίρι θα «μυρίσει» τη Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα, όμως, ο καιρός μάς επιφυλάσσει εκπλήξεις για την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο.  

«Τριαντάρια» μας περιμένουν τη Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα, με τον καιρό να είναι καλοκαιρινός. Νωρίτερα, όμως, την προσεχή Παρασκευή και το Σάββατο, θα έχουμε βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα, ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη μεταβολή την Παρασκευή και το Σάββατο, με βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται τοπικά να είναι ισχυρές, στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας.

Οι εν λόγω βροχές και οι καταιγίδες θα σταματήσουν την Κυριακή των Βαΐων.

Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα θα έχουμε γενικά βελτιωμένο καιρό και με ανέμους που δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη.

Από πλευράς θερμοκρασιών, μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη θα βρισκόμαστε σε κανονικά, για την εποχή, επίπεδα. Μάλιστα, σε ορισμένες περιοχές, θα έχουμε 3 με 4 βαθμούς Κελσίου πάνω από τις κανονικές τιμές, δηλαδή, θα έχουμε γύρω στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Από κει και μετά, υπάρχει τάση για περεταίρω άνοδο της θερμοκρασίας, οπότε δεν αποκλείεται, οδεύοντας προς τις ημέρες του Πάσχα, να φθάσουμε τοπικά σε τιμές που θα πλησιάζουν τους 28 ή ακόμη και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ