Ντράμερ Πυξ Λαξ: Την ενοχή του προτείνει ο εισαγγελέας για την υπόθεση βιασμού

Την ενοχή του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργου Γιαννόπουλου, που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στον Ωρωπό, πρότεινε τη Δευτέρα (30/1) ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος ζήτησε επίσης να «διορθωθεί το δικονομικό ατόπημα» του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου και κατά συνέπεια να μη χορηγήσει αναστολή στον 70χρονο κατηγορούμενο.

Κατά τον εισαγγελέα, ο 70χρονος «δεν μπόρεσε να δώσει καμία πειστική απάντηση» για όσα κατηγορείται. Την Παρασκευή (3/2) αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί για την υπόθεση σε κάθειρξη 12 ετών με αναστολή, κατά την απολογία του υποστήριξε πως δεν παρενόχλησε το παιδί αλλά οι γονείς έκαναν την ανήλικη να πιστέψει ότι όντως υπήρξε θύμα εκμεταλλευόμενοι την ψυχολογική της αστάθεια.

«Νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο κρατουμένων και σύντομα θα κάνω επέμβαση για τον προστάτη. Υπήρξα στη ζωή μου τίμιος, αγνός, δεν έχω δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα σε κανέναν άνθρωπο. Προσπαθώ να καταλάβω πως έφτασα σε αυτό το σημείο», είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του.

Απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας για το αν το παιδί επισκεπτόταν το σπίτι του, ο κατηγορούμενος αν και αρχικά ήταν κατηγορηματικός ότι κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει στη συνέχεια υποστήριξε: «Μόνο με τους γονείς της. Και με τη φίλη της. Δεν ήμουν θυρωρός ούτε έπαιρνα παρουσίες. Μπορεί να είχε έρθει και να μην την έχω δει»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ