Νίκος Μπάρτζης για Survivor 2021: Έχω κερδίσει το έπαθλο

Ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στο Survivor 2021, αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες του, ενώ εκτόξευσε και τα «καρφιά» του.

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για το Survivor 2021.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε νικητής, καθώς θεωρεί ότι κέρδισε την αγάπη του κόσμου, ενώ έβαλε στο «στόχαστρο» ορισμένους παίκτες του ριάλιτι.

«Όταν χτύπησα μου έπεσε λίγο η ψυχολογία. Στην αρχή είχα μπει έχοντας στόχο το έπαθλο, στην τελική έχω κερδίσει το έπαθλο, το πιστεύω… Είναι η αγάπη του κόσμου, η Άννα Μαρία και ο Τζέιμς. Γνωριστήκαμε με το αγόρι της Άννας Μαρίας. Δεν μου είπε τίποτα… Όταν ήμουν στο ξενοδοχείο πέρναγα καλά. Έκανα τις βόλτες μου με το καροτσάκι, γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω. Το καροτσάκι μου έκανε καλό γιατί ξεκουράστηκαν λίγο τα πόδια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε πως «από τη στιγμή που πήρα το κινητό στα χέρια μου, πιέστηκα, έπαθα σοκ. Δεν είχα στο μυαλό μου τι μπορεί να γίνεται. Ο κόσμος ίσως να είδε ότι ήμουν πραγματικός. Από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι είπα ότι θα είμαι ο εαυτός μου και σε όποιον αρέσει».

Επίσης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο άτομο που θέλει να κερδίσει το Survivor 2021 και σημείωσε πως «τους αξίζει να κερδίσει ο Τριαντάφυλλος, αλλά εγώ, ως Νίκος, θα έλεγα την Ελένη. Το έχει περισσότερη ανάγκη. Δεν θέλω να κερδίσει ο Ηλίας. Είναι καλό παιδί, αλλά κάποια πράγματα δεν μου κολλάνε. Όταν έφυγε ο Παππάς, ενώ μιλάγαμε, κουβέντιασε με Σάκη – Μαριαλένα και πήρε τη θέση του Παππά».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ