Νίκαια: Βρέθηκε η 14χρονη Μαρκέλλα που είχε απαχθεί

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την αρπαγή της 14χρονης Μαρκέλλας από τη Νίκαια, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα τηλεφώνησε στους γονείς της και τους ανέφερε πως είναι στα ΚΤΕΛ στο Μαρκόπουλο. «Ελάτε να με πάρετε» τους είπε. Οι γονείς έσπευσαν στο σημείο και τη βρήκαν.

Το χρονικό της αρπαγής – «Είχε προσπαθεί να την αρπάξει ξανά»

Όλα συνέβησαν μπροστά στην αδελφή της 14χρονης. Τα δύο κορίτσια κατευθύνονταν προς τον φούρνο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους, όταν ένας άνδρας άρπαξε με βία την Μαρκέλλα, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν.

Η αδελφή της, που ειδοποίησε τους γονείς τους, φέρεται να είπε ότι μαζί με τον άνδρα που άρπαξε τη Μαρκέλλα βρίσκονταν ακόμη πέντε άτομα. Οι δράστες φέρεται να επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα τα οποία εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά στα έντρομα κορίτσια.

Όπως είχε πει η μητέρα της Μαρκέλλας, λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή της το ίδιο άτομο είχε επαναλάβει την πράξη αυτή εναντίον του 14χρονου κοριτσιού ενώ είχε εκφράσει το φόβο της για την σωματική ακεραιότητα της κόρης της.

Η μητέρα της Μαρκέλλας του έκανε μήνυση αλλά αυτός δεν δίστασε να της αρπάξει εκ νέου την κόρη της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ