Νέο σποτ εμβολιασμού – Μητσοτάκης: “Είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε την υγεία μας”

Νέο σποτ εμβολιασμού – Μητσοτάκης: Νέα προσπάθεια από την κυβέρνηση να πείσει τους νέους

Μέσα από ένα νέο σποτ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η ελληνική κυβέρνηση επιχειρούν να τονίσουν εκ νέου την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και ιδιαίτερα των νέων. Πρωταγωνιστής στο βίντεο είναι ο Κώστας, ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος ετοιμάζεται να απολαύσει τις διακοπές του με τους κολλητούς του. Την ώρα, λοιπόν, που κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες, λαμβάνει μήνυμα στο κινητό. Στη μία περίπτωση, οι φίλοι του του στέλνουν ότι έχουν ξεκινήσει και τον περιμένουν στο λιμάνι, ενώ στην άλλη πληροφορείτε ότι μία φίλη του βγήκε θετική στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να χάσουν τις διακοπές του και να πρέπει να μπουν καραντίνα.

Στόχος του σποτ είναι να θυμίσει σε όλους εμάς ότι το κλειδί για την επιστροφή στην κανονικότητα και την απόλαυση στιγμών με κολλητούς και αγαπημένα πρόσωπα είναι ο εμβολιασμός. «Η διαφορά ανάμεσα στο να χαρούμε ή να χαλάσουμε αυτό το καλοκαίρι είναι ένα εμβόλιο. Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος να χτίσουμε την ανοσία που χρειαζόμαστε. Και η ανοσία όλων μας ξεκινά από την προσωπική ανοσία καθενός από εμάς», λέει το σποτ.

Το σποτ για τον εμβολιασμό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναρτώντας το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχολιάζει: «Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε την υγεία μας. Το ραντεβού για το εμβόλιο είναι ραντεβού ζωής. Κλείστε το δικό σας εδώ: https://emvolio.gov.gr».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ