Νέο Ηράκλειο: Τα δύο αδέλφια «υπέγραψαν ότι αυτοκτονούν» – Τι έγραφαν τα σημειώματα

Τα δύο αδέλφια στο Νέο Ηράκλειο φέρεται πως αποφάσισαν να δώσουν μαζί τέλος στη ζωή τους – Τα τελευταία τους λόγια.

Τεράστια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση της οικογενειακής τραγωδίας στο Νέο Ηράκλειο, με θύματα μια 29χρονη και τον 34χρονο αδελφό της. Με ανάληψη ευθύνης μοιάζουν τα σημειώματα που βρέθηκαν δίπλα στα δύο νεκρά αδέρφια, όπως έγινε γνωστό με βάση τις νεότερες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, αμφότεροι έγραψαν από ένα σημείωμα με το όνομά τους, αναφέροντας «Δηλώνω ότι θέτω τέλος στη ζωή μου». Επίσης, σημείωσαν πως «δεν έχει εμπλακεί οποιοσδήποτε άλλος στο θανατό μου». Τα σημειώματα υπέγραψαν οι φερόμενοι ως αυτόχειρες. Το όνομα και το επίθετο των δύο παιδιών είναι το μόνο που αλλάζει στα δύο σημειώματα, τα οποία φέρεται να βρέθηκαν στην τσέπη του του 34χρονου.

Μάλιστα, θυμίζουν δήλωση του νόμου 105, δηλαδή μια υπεύθυνη δήλωση, στην οποία αναφέρουν το όνομά τους και τον λόγο για τον οποίο βάζουν τέλος στη ζωή τους

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα πιθανόν πυροβόλησε αρχικά με καραμπίνα τον αδελφό της και η ίδια μετά αυτοπυροβολήθηκε, πάλι στο κεφάλι. Τα σώματά τους βρέθηκαν στην άκρη ενός καναπέ, όπως εξήγησε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο «Live News».

Στο τελευταίο τους γράμμα, έκαναν λόγο και για τη μητέρα τους, καθώς έγινε γνωστό πως τα δύο αδέλφια την είχαν χάσει πριν μερικούς μήνες λόγω καρκίνου – και αυτό τους είχε συγκλονίσει. Στην ίδια πολυκατοικία, αν και σε διαφορετικά διαμερίσματα, διαμένουν ο πατέρας των δύο παιδιών και ο αδελφός τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ