Νέο επεισόδιο μεταξύ Αλέξη Κούγια – Σίσσυς Χρηστίδου: «Έχω ανατριχιάσει τώρα!» είπε η παρουσιάστρια

Ο Αλέξης Κούγιας, που υπερασπίζεται τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη στην υπόθεση που εμπλέκεται, δήλωσε την Κυριακή (27/03) πως «ανήλικος θεωρείται μόνο όποιος είναι κάτω των 15 ετών», σχολιάζοντας φωτογραφίες οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας και σε αυτές φαίνεται ο κατηγορούμενος με νεαρούς άνδρες.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» του ΜEGA, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι οι εν λόγω φωτογραφίες δεν αφορούν σε ανήλικους άνδρες και πρόσθεσε πως γι’ αυτό και θα προβεί σε μήνυση εναντίον του δικηγόρου των καταγγελλόντων, Γιάννη Βλάχου, επισημαίνοντας πως ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει το δικαίωμα να καταθέσει αγωγές και να ζητήσει αποζημιώσεις.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε: «Όποιος είναι κάτω των 15 ετών θεωρείται ανήλικος, πάνω από αυτή την ηλικία δεν είναι ανήλικος και δεν είναι ποινικό αδίκημα».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω ανατριχιάσει τώρα!»

Η τελευταία ατάκα του δικηγόρου προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της παρουσιάστριας της εκπομπής, Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δήλωσε σοκαρισμένη.

Χαρακτηριστικά, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Επειδή έχω έναν γιο 14 χρόνων, έχω ανατριχιάσει τώρα! Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι σε ένα 15χρονο αγόρι, αν ένας ενήλικας το προσεγγίσει ερωτικά, δεν είναι αυτό ποινικό αδίκημα; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό. Είναι αλήθεια; Είναι φυσιολογικό ένας ανήλικος με έναν ενήλικο άντρα και όχι δυο άνδρες; Είστε συντηρητικός όσον αφορά στην ομοφυλοφιλία. Αισθάνομαι γυμνή, δεν έχω να κάνω άλλη συζήτηση μαζί σας».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ