Νεκρός χειριστής Φωκίδα: Πήγε να βοηθήσει στη φωτιά με τη μπουλντόζα και σκοτώθηκε

Νεκρός χειριστής Φωκίδα: Κανείς δεν ξέρει ακόμα πώς έγινε το δυστύχημα

Τραγωδία σημειώθηκε χθες στην Φωκίδα όταν ένας 70χρονος άντρας, κάτοικος της Αμυγδαλιάς Δωρίδας, συμμετείχε με τη μπουλντόζα του στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς. Ο άντρας έχασε τη ζωή του, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες η μπουλντόζα του έπεσε σε γκρεμό. «Ήθελε να βοηθήσει. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς, Δεν μπορούσε να βλέπει τη φωτιά και να μην τρέξει να βοηθήσει, παρά την ηλικία του….», είπε στο LamiaReport ένας από τους κατοίκους της περιοχής. Ο λόγος για τον χειριστή μπουλντόζας που έπεσε στο γκρεμό στην Ερατεινή Φωκίδας, όπου είχε πάει κοντά στο χωριό του την Αμυγδαλιά για να βοηθήσει στις φωτιές.

Κανείς δεν ξέρει ακόμα πώς έγινε το δυστύχημα και έφυγε η μπουλντόζα στον γκρεμό. Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής στο τοπικό μέσο, την ώρα που το τεράστιο μηχάνημα κινούνταν από το νεκροταφείο της Ερατεινής προς το χωριό Μηλιά, κοντά στη θέση «Αμυγδαλιά», βρέθηκε στον γκρεμό, άγνωστο πώς. Μπορεί να υπήρξε και κάποιο παθολογικό αίτιο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο ο 70χρονος άντρας.

Οι δικοί του είναι συντετριμμένοι για τον χαμό του, ενώ όλοι μιλάνε για έναν άνθρωπο της προσφοράς , που αγαπούσε πολύ τον τόπο του, ο οποίος πάρα το προχωρημένο της ηλικίας του έτρεξε να πάει να βοηθήσει όπως έκανε πάντα στις δύσκολες καταστάσεις. Στο σημείο του τραγικού συμβάντος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Πύραρχος Αντώνης Μίχας, ο οποίος είναι επικεφαλής των Πυροσβεστικών δυνάμεων στη Φωκίδα, που είχε και το συντονισμό της επιχείρησης για τον απεγκλωβισμό του άντρα. Τον απεγκλωβισμό και την ανάσυρση της σορού του άτυχου 70χρονου άντρα έκανε η Ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ που πήγε από τη Λαμία με επικεφαλής τον Αντιπύραρχο Χρήστο Πλουμάκη. Δείτε εικόνες από την επιχείρηση ανάσυρσης του 70χρονου χειριστή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ