Νέες καταγγελίες για βιασμούς: Τι περιέχει ο «φάκελος Τσαρούχα»

Ανοίγει η «βεντάλια» των αποκαλύψεων για το ελληνικό #metoo. Νέες καταγγελίες για βιασμούς από ηθοποιούς περιέχονται στον φάκελο που κατέθεσε ο Πασχάλης Τσαρούχας στην εισαγγελία.

Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Οργάνου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας κατέθεσε σήμερα στις εισαγγελικές αρχές τις καταγγελίες που έχει το ΣΕΗ για να πάρει τον λόγο η Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στον φάκελο υπάρχει, μεταξύ άλλων, καταγγελία από γνωστή ηθοποιό που βρίσκεται στο εξωτερικό για γνωστό και δημοφιλέστατο πρωταγωνιστή για βιασμό με σκληρό τρόπο. Το αδίκημα φαίνεται να έχει παραγραφεί αλλά θα εξεταστεί και θα αξιολογηθεί από τις εισαγγελικές αρχές.

Υπάρχει επίσης και άλλη καταγγελία μέσα στον ίδιο φάκελο που και αυτή ελέγχεται και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει γίνει και δημόσια.

Καταγγελία για βιασμό υπάρχει και για έναν ακόμα ηθοποιό, λιγότερο γνωστό.

Συνολικά έφτασαν τρεις καταγγελίες από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ που θα απασχολήσουν τις εισαγγελικές αρχές, ενώ ήδη γίνεται έρευνα για κάποιους από αυτούς.

Τέλος, στον φάκελο υπάρχουν και υποθέσεις που δεν έχουν την ίδια βαρύτητα καθώς πρόκειται για πλημμελήματα ή σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ