Νέες εξελίξεις για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου – Νέο φάκελο παρέδωσε ο Τσαρούχας Κύριο

Ο Πασχάλης Τσαρούχας παραδίδει στην εισαγγελία νέες καταγγελίες για τον χώρο του θεάτρου στο πλαίσιο της έρευνας που είναι σε εξέλιξη.

Το κατώφλι της εισαγγελίας πέρασε σήμερα ξανά ο Πασχάλης Τσαρούχας για να υποβάλλει νέο φάκελο με καταγγελίες για υποθέσεις προσβολής γενετήσιας ελευθερίας. Κατά του γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού αναμένεται να βρεθούν στα χέρια των αρχών για περαιτέρω διερεύνηση ακόμα έξι υποθέσεις.

Οι νέες καταγγελίες από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών θα αξιολογηθούν από τις αρχές και θα διαχωριστούν τις περιπτώσεις όπου περιγράφονται μη παραγεγραμμένα ποινικά αδικήματα.

Αποχωρώντας, ο Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους:

«Ακολουθούμε τη διαδικασία αυστηρά. Να είστε σίγουροι ότι όσο λιγότερο μιλάμε, τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά». 

Παραιτείται ο Στάθης Λιβαθινός

Στο μεταξύ, στο Εθνικό Θέατρο ο Στάθης Λιβαθινός αναμένεται να υποβάλλει την παραίτησή του εντός της ημέρας, ύστερα από καταγγελίες που είχαν γίνει από σπουδαστές εις βάρος του.

Ο κ. Λιβαθινός ήταν πριν από τον Δημήτρη Λιγνάδη Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται μετά από μια επιστολή των Σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου που έκαναν λόγο για κακοποιητικές συμπεριφορές από καθηγητές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ