Νέα στοιχεία για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό: Το κορίτσι μίλησε και για άλλον κακοποιητή της

Τα ψηφιακά ίχνη του Ηλία Μίχου έχουν στα χέρια τους και εξετάζουν οι Αρχές, με τους αστυνομικούς να θέλουν μέσα από αυτά να φτάσουν σε απαντήσει για τις επαφές που είχε ο κατηγορούμενος για την υπόθεση του Κολωνού και με άλλους παιδεραστές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, τα νέα ευρήματα θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά, καθώς αναμένεται, αφενός, να αποκαλύψουν τις επαφές του Ηλία Μίχου, με άλλους παιδεραστές, ακόμα και εκτός Ελλάδας και αφετέρου να ρίξουν «φως» σε ενδεχόμενη κακοποίηση άλλων παιδιών από τον 53χρονο.

Μιλώντας στη Real News, η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, αποκάλυψε πως το κοριτσάκι μίλησε για έναν ακόμη κακοποιητή της, για έναν άνδρα που βρέθηκε μαζί της κατόπιν εντολής του Μίχου και είναι φίλος του. Ο συγκεκριμένος δεν ήταν μεταξύ αυτών των ανδρών που η 12χρονη είδε στις φωτογραφίες κατά την εξέταση της στην Ασφάλεια.

Όπως ανέφερε η κ. Ταραχοπούλου, το κοριτσάκι μέρα με τη μέρα θυμάται και άλλα από όσα βίωσε την περίοδο που ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε και ανακαλεί στη μνήμη του και άλλα πρόσωπα και γεγονότα, μετά το σοκ που υπέστη, ενώ ανέφερε επίσης ότι η 12χρονη είχε άλλο ένα τηλέφωνο που έσπασε, το οποίο περιείχε στοιχεία για πρόσωπα που είτε συναντήθηκε, είτε συνομίλησε μαζί τους. Τη συγκεκριμένη συσκευή παρέδωσαν στην Ασφάλεια, αλλά η απάντηση που πήραν -σύμφωνα με τη δικηγόρο- ήταν πως δεν μπορούν να ανακτήσουν τα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ