Νέα Σμύρνη: Δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στον 22χρονο

Ο 22χρονος που παρενόχλησε γυναίκα στη Νέα Σμύρνη κατηγορείται από τον Εισαγγελέα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης γυναίκας στη Νέα Σμύρνη από έναν 22χρονο, καθώς ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Μάλιστα, πέντε γυναίκες έχουν αναγνωρίσει τον 22χρονο ως πρωταγωνιστή σε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σημειώνεται, πως ο νεαρός μένει κι αυτός στη Νέα Σμύρνη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, μένει στην ίδια γειτονιά με την κοπέλα που τον κατήγγειλε και τον οδήγησε στον Αστυνομικό τμήμα.

Πώς έγινε η σύλληψη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, τα δακτυλικά του αποτυπώματα στην πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας και μια μαρτυρία από μία γυναίκα που μένει πολύ κοντά του ήταν αυτά που τον οδήγησαν, μετά και τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης. Εκεί έφτασαν και οι τρεις προαναφερθείσες κοπέλες, οι οποίες τον είχαν δει στο facebook και έτσι αποφασίστηκε η μεταγωγή του στη ΓΑΔΑ όπου κρατήθηκε μέχρι σήμερα.

Τι είπε στους αστυνομικούς

Ο 22χρονος μέχρι στιγμής δεν έχει πει σχεδόν τίποτα. Το μόνο που είπε κάποια στιγμή στους αστυνομικούς, ήταν πως «έχω ένα βίτσιο, όταν βλέπω κάτι ωραίο θέλω να το ακολουθήσω».

Νέα μαρτυρία θύματος του 22χρονου

Μία από τις κοπέλες που αποτέλεσε κι αυτή θύμα σεξουαλικής επίθεσης του 22χρονου, αποκάλυψε στην εκπομπή «TLive» στον Alpha ότι είχε δώσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του στην αστυνομία από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Κατερίνα, όπως είναι το όνομά της, είπε ότι έδωσε τις πινακίδες τον περασμένο Νοέμβριο και κατήγγειλε το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά μάλλον δεν έγινε κάτι, καθώς έναν μήνα μετά δέχθηκε και δεύτερη σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο νεαρό.

«Ήμουν σε έναν δρόμο στο Παλαιό Φάληρο κι από την αντίθετη πλευρά είδα να σταματά ένα αμάξι. Νόμιζα ότι σταμάτησε να κάνει καμάκι. Όταν πέρασα από δίπλα του όμως είδα την πόρτα ανοιχτή. Είχε βγάλει το μόριό του έξω και αυτοϊκανοποιούταν. Έφυγε αμέσως. Εγώ πήρα αμέσως το «100» και κατήγγειλα το περιστατικό. Έδωσα τον αριθμό κυκλοφορίας και το χρώμα του αυτοκινήτου και έμεινα ήσυχη ότι κάτι θα κάνει, αλλά δεν έκανε. Αυτό έγινε τον Νοέμβριο, ένα μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15:48», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δέχθηκε και δεύτερη επίθεση από τον ίδιο νεαρό.

«Μετά από έναν μήνα, πάλι στην ίδια οδό, είδα ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου με ανοικτά τα φώτα. Ήταν ο ίδιος νεαρός με παγωμένο το βλέμμα. Είχε βγάλει πάλι έξω το μόριό του και αυτοϊκανοποιούνταν. Εγώ άρχισα να ουρλιάζω και έφυγα. Χθες είδα ότι είναι ο ίδιος νεαρός με αυτόν που κατήγγειλε η κοπέλα στη Νέα Σμύρνη», δήλωσε η Κατερίνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ