Νέα ανάρτηση Κολυδά για Αρναούτογλου: Άλλο παρουσιαστής καιρού, άλλο μετεωρολόγος – Καμία κόντρα

«Καμία κόντρα μετεωρολόγων», ξεκαθαρίζει ο Θοδωρής Κολυδάς σε νέα ανάρτησή του στα social media, με αφορμή τα δημοσιεύματα πολλών ιστοσελίδων που μιλούν για «τσακωμό» των ειδικών με αφορμή το τι καιρό θα κάνει τον Φεβρουάριο.

«Είναι νωρίς για συμπεράσματα μετά από τόσες μέρες, για τον καιρό. Αυτό θέλω να πώ αν δεν καταλάβατε. Δεν υφίσταται καμία κόντρα μετεωρολόγων. Άλλο ο παρουσιαστής καιρού και άλλο ο μετεωρολόγος. Μη προσπαθείτε να αναδείξετε θέμα που δεν υφίσταται», γράφει χαρακτηριστικά ο διευθυντής της ΕΜΥ.

Νωρίτερα, ο ίδιος απάντησε στον Σάκη Αρναούτογλου αναφορικά με την πρόβλεψη του δεύτερου για χιόνια ακόμη και στα πεδινά. «Για χιόνια είναι νωρίς. Μη πιστεύετε κανέναν μέχρι τότε» σχολίασε ο κ. Κολυδάς.

Ειδικότερα έγραψε στο twitter: «”Απ’ την Κική κι απ’ τη Κοκό….”

Οι διαφορές μεταξύ των μοντέλων είναι τεράστιες. Ας περιμένουμε τις αρχές της άλλης εβδομάδος, για να δούμε που θα …”κάτσει η μπίλια”. Το μόνο σίγουρο η πτώση της θερμοκρασίας . Για χιόνια είναι νωρίς .Μη πιστεύετε κανέναν μέχρι τότε. Καλό ΣΚ».

Όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου

Σύμφωνα πάντως με όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3, «μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου, όπως δείχνουν σήμερα τα προγνωστικά μοντέλα, θα έχουμε πολύ κρύο και δεν αποκλείεται να έχουμε χιόνια ακόμη και στα πεδινά».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ