Μύκονος Κορονοπάρτι: Χαμός στα σοκάκια του νησιού

Κορονοπάρτι Μύκονος: Πλήθος κόσμου στα σοκάκια του νησιού

Νύχτες καλοκαιριού προ καραντίνας θυμίζουν τα Ματογιάννια της Μυκόνου, που γέμισαν από νεολαία Μεγάλη Πέμπτη βράδυ για να πιουν το ποτό τους. Παρόλο που η εστίαση ανοίγει την ερχόμενη Δευτέρα, πολλοί αξιοποιούν τις υπηρεσίες των μαγαζιών που λειτουργούν με take away και διοργανώνουν το δικό τους κορονοπάρτι στο δρόμο.

Τα σοκάκια της Μυκόνου έχουν γεμίζει νεαρόκοσμο που με το ποτό στο χέρι κάθονται έξω και γύρω από τα ανοικτά μαγαζιά. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία και στο βίντεο που φιλοξενεί το Πρώτο Θέμα, αρκετοί είναι εκείνοι που δεν φορούν μάσκα ενώ άλλοι την έχουν κατεβασμένη στο πηγούνι τους.

Βλέποντας τον συνωστισμό οι Μυκονιάτες ανησυχούν για διασπορά του ιού ενώ αναπάντητο και κρίσιμο ερώτημα είναι πώς κατάφεραν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να φτάσουν στο νησί, τη στιγμή που απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός νομού.

Όπως και να χει, είναι ιδιαίτερα ανησυχητική η μη τήρηση  των μέτρων απόστασης και χρήσης μάσκας, ειδικά αυτή την περίοδο που η χώρα μας πρόκειται να κάνει το επόμενο βήμα και να ανοίξει τα μαγαζιά της εστίασης.

koronoparty 1

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ