Μπιμπίλας – Μέγας Αλέξανδρος: Τι είπε ο ηθοποιός για το… πρόσωπό του

Μπιμπίλας – Μέγας Αλέξανδρος: Καλεσμένος στην εκπομπή «[email protected]»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «[email protected]» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Mεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του στη διαφήμιση με τον Γιώργο Μάγκα, για τον ρόλο του στο «The Crown», αλλά και για την ομοιότητα του φυσιογνωμικά με τον Μέγα Αλέξανδρο. Συγκεκριμένα, μιλώντας για την ομοιότητά του με τον Μέγα Αλέξανδρο και σχολιάζοντας τη viral φωτογραφία του στο «πλευρό» του αυτοκράτορα της Μακεδονικής αυτοκρατορίας ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε: «Αυτή τη φωτογραφία την έχει τραβήξει ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ο σπουδαίος σκηνοθέτης. Εάν αυτό είναι αμφισβητήσιμο… μα είμαι ολόιδιος!», ενώ έκανε γνωστό ότι του είχε γίνει πρόταση να υποδυθεί τον Μακεδόνα στρατηγό σε μικρή ηλικία.

«Κάποιοι λένε ότι όλοι έχουμε τούρκικο αίμα. Εγώ έχω και αρχαιοελληνικό, γιατί έχω αυτό το πρόσωπο. Ξέρω ότι γι’ αυτά που λέω θα γραφτούν πάλι αηδίες» δήλωσε με χαμόγελο ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα:

Τέλος, αναφορικά με τον ρόλο του στο «The Crown» και στη σκηνή που κόπηκε ανέφερε: «Έκανα τον Γιάννη Λάτση, σε μία σκηνή 5λεπτη. Πληρώθηκα πάρα πολύ καλά. Έκατσα μία εβδομάδα στη Μαγιόρκα με βοηθό, γιατί δεν ξέρω καλά αγγλικά. Με περιμένανε όλοι. Στους τίτλους υπάρχει το όνομα και το όνομα του ρόλου, γεγονός που δείχνει ότι δικαιούμαι δικαιώματα. Πέρασα ακροάσεις, δεν μπήκα έτσι. Εμένα με πήρε η art director από την πλευρά την ελληνική και μου ανακοίνωσε ότι κόπηκε η σκηνή, μου εξήγησαν αργότερα τον λόγο».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ