Μονή Πετράκη: Στο Δρομοκαΐτειο ο ιερέας – Διατάχθηκε ο εγκλεισμός του

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο θα οδηγηθεί ο κληρικός που επιτέθηκε με βιτριόλι σε μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη.

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο θα οδηγηθεί για εγκλεισμό ο ιερομόναχος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε ιεράρχες στη Μονή Πετράκη μετά την εξέτασή του από τους γιατρούς.

Αυτό σημαίνει ότι θα εξεταστεί περαιτέρω άρα δεν θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί. Είχε προηγηθεί το αίτημα του συνηγόρου του συλληφθέντος για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο συνήγορός του, Ανδρέας Θεωδορόπουλος, τον χαρακτήρισε ως «ψυχικά ασθενή», αναφέροντας παράλληλα πως ο άνδρας προσπάθησε πριν από 1,5 μήνα να βάλει τέλος στη ζωή του κι αποκαλύπτοντας πως ο πελάτης του τού είπε ότι αγόρασε την καυστική ουσία από το ίντερνετ, έναντι 40 ευρώ.

«Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είναι ψυχιατρικά ασθενής. Η άδικη πράξη που τέλεσε κατά το άρθρο 34 αίρει τον καταλογισμό. Έχουμε να κάνουμε με ψυχικά ασθενή, που προσπάθησε πριν από 1,5 μήνα να βάλει τέλος στη ζωή του» δήλωσε ο δικηγόρος.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι αν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του δράστη ότι είναι ψυχικά ασθενής, τότε θα παραιτηθεί.

Ζήτησε δε, συγγνώμη από τα θύματα κι αποκάλυψε πως ο πελάτης του τού είπε πως πλήρωσε τη χημική ουσία 40 ευρώ στο ίντερνετ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ