Μητέρα Τοπαλούδη: Δεν σκοτώνει μόνο ο κορονοϊός αλλά και η έμφυλη βία

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη τοποθετήθηκε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και σχολίασε τους λόγους για τους οποίους η Κάρολαιν δεν αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην δολοφονία της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά.

Η ίδια σημείωσε ότι η έμφυλη βία σκοτώνει στην εποχή της πανδημίας, πέρα από τον κορονοϊό, ενώ σχολίασε και τους λόγους για τους οποίους η Κάρολαιν δεν αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δέχεται συνέχεια μηνύματα από γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση και τόνισε τους λόγους για τους οποίους δεν γίνονται καταγγελίες.

«Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κορονοϊός αλλά και η έμφυλη βία. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, δήλωσε πως η δολοφονημένη 20χρονη «δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο» και είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους «δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι».

«Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Δέχομαι μηνύματα από πολλές γυναίκες, 30ρες με παιδιά 7 χρονών που λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν», πρόσθεσε και επέμεινε ότι ακόμη και κακοποιημένες γυναίκες σε νοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους». «Ποιοι ξενώνες δέχονται να βρούν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα», πρόσθεσε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ