Μητέρα Έμμας στη λήπτρια καρδιάς: Την ευχαριστώ γιατί μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα στη 40χρονη γυναίκα στην οποία χτυπά πλέον η καρδιά της κόρης της, έστειλε η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να τη συναντήσει και να την αγκαλιάσει.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της 21χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της, υπογραμμίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο το κοριτσάκι τους θα συνεχίσει να ζει. Η καρδιά της Έμμας πλέον χτυπά στο σώμα μίας 40χρονης μητέρας στο Ωνάσειο που ήταν στο τελικό στάδιο καρδιακής ανεπάρκειας. Η μεταμόσχευση κράτησε τέσσερις ώρες και η 40χρονη βρίσκεται διασωληνωμένη σε βαθιά καταστολή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της. Το ήπαρ θα δοθεί σε έναν 62χρονο καρκινοπαθή, ενώ ο ένας νεφρός της σε 67χρονη γυναίκα.

Η μητέρα της 21χρονης έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω του Open στη 40χρονη: «Για αυτή τη μητέρα που πήρε την καρδιά του παιδιού μου θέλω να ξέρει ότι είναι διπλά τυχερή, όχι μόνο γιατί βρέθηκε μια συμβατή καρδιά, αλλά γιατί δεν πήρε την οποιαδήποτε καρδιά. Πήρε μια καρδιά ατόφιο χρυσάφι, μια καρδιά που χτυπούσε μόνο για να κάνει το καλό, μια καρδιά που ήξερε μόνο να αγαπά».

Η ίδια συνεχίζοντας, τόνισε: «Θέλω να την παρακαλέσω να την προσέχει σαν τα μάτια της ώστε να συνεχίσει να χτυπάει για πολλά χρόνια ακόμα. Να τη χρησιμοποιεί μόνο για να κάνει καλό και αν ποτέ για κάποιο λόγο λυγίζει, να σκέφτεται ότι η καρδιά που χτυπάει μέσα της είναι μια καρδιά λιονταρίσια, άνηκε στο πιο δυνατό, χαμογελαστό και αισιόδοξο γεμάτο ενέργεια και πείσμα πλάσμα που κατάφερνε ότι έβαζε στόχο. Να χαμογελάει πάντα και να χαίρεται κάθε δευτερόλεπτο με τους ανθρώπους που αγαπάει κυρίως με το παιδάκι της γιατί, όπως σίγουρα ξέρει, τίποτα δεν είναι δεδομένο».

«Θα ήθελα να της πω ένα ευχαριστώ γιατί μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί και ότι κάποια στιγμή θα ήθελα, αν θα το επιθυμούσε και αυτή, να την αγκαλιάσω όπως αγκάλιαζα το παιδί μου. Από την πιο περήφανη μαμά του κόσμου!», κατέληξε.

Στα Χανιά σήμερα η κηδεία της Έμμας

Το «τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα Πέμπτη οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στην Έμμα. Η κηδεία της κοπέλας θα πραγματοποιηθεί στον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου στα Νεροκούρου Χανίων, στις 11:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ