Μητέρα 22χρονου Νέα Σμύρνη: “Θα τον στείλω σε ψυχολόγο”

Μητέρα 22χρονου Νέα Σμύρνη: Κρατούμενος μέχρι τη Δευτέρα θα μείνει ο 22χρονος

Τριήμερη προθεσμία ζήτησε και έλαβε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 22χρονος που κατηγορείται για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος νεαρής στη Νέα Σμύρνη, αλλά και άλλων γυναικών. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αντιμετωπίζει την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, θα κρατηθεί έως ότου οδηγηθεί ξανά την ερχόμενη Δευτέρα στο δικαστήριο.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο ίδιος, αλλά και η μητέρα του, προκειμένου να πειστεί η έδρα ώστε ο νεαρός να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη του, αίτημα που τελικά απορρίφθηκε. «Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ, στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένειά μου», είπε ο κατηγορούμενος.

Συντετριμμένη η μητέρα του 22χρονου: «Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι»

Η μητέρα του, η οποία, όπως δήλωσε, είναι κοινωνική λειτουργός και εργάζεται με εφήβους, κατέθεσε στο δικαστήριο: «Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία, μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του, ο οποίος είναι φοιτητής».

Στη συνέχεια δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας προς την έδρα: «Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα social media το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος».

Δικηγόρος 22χρονου: «Είναι διογκωμένη η υπόθεση -Δεν μπορεί καν να βγει έξω, θα τον σκοτώσουν»

Ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης, υποστήριξε: «Η αναγνώριση δεν έγινε με άλλους δέκα. Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας. Δεν θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δυο μέρες. Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook». Ο κ. Μυταλούλης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε: «Είναι διογκωμένη η υπόθεση. Θα καταδειχθεί η πραγματική διάσταση του θέματος. Αυτή τη φορά τα social media λειτούργησαν αρνητικά. Μιλάμε ότι έχει γίνει μια φρενίτιδα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, από μια εξαιρετική οικογένεια».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ