Μεταπτυχιακά Επικοινωνίας και Τεχνολογίας από Ευρωπαϊκή Συνέργεια

Το European Communication Institute προσφέρει πέντε Master σε Αθήνα και Βιέννη.

Tο European Communication Institute (ECI) είναι μία καινοτόμος Ακαδημαϊκή Συνέργεια στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή δημόσιων φορέων από την Ελλάδα και την Αυστρία, και την εμπιστοσύνη θεσμών όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δημοσίων Ευρωπαϊκών Broadcasters, και μεγάλων ομίλων Δημοσιότητας. Προσφέρει ήδη πέντε Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Master of Arts in Communication & Emerging Technologies με αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ), τα οποία έρχονται να καλύψουν σημαντικά επιστημονικά πεδία, όπως Ποιοτική δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες – Ανάπτυξη Περιεχομένου και Στρατηγικής – Θεσμοί, Επικοινωνία και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση – Ανθρωπιστική Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες και Ψυχολογία και Κοινωνικά Δίκτυα.

Οι φοιτητές έχουν ευκαιρία για μία ακαδημαϊκή εμπειρία που εκτυλίσσεται για δύο πλήρη χρόνια σε Αθήνα και Βιέννη, που οδηγεί στην απόκτηση διεθνών Masters, αναγνωρισμένων στην Ελλάδα. Έχουν επίσης το προνόμιο να συμμετέχουν στο πλαίσιο των σπουδών τους σε εξειδικευμένα projects (project based learning), σε δίκτυα ισχύος, ενώ ήδη από το 2020, μέσω της πρωτοβουλίας «Παράλληλο Πρόγραμμα» παρέχεται η δυνατότητα σε υφιστάμενους φοιτητές και αποφοίτους, για διά βίου παρακολούθηση επίλεκτων μαθημάτων, ιχνηλατώντας έτσι τις εξελίξεις στον τομέα του ενδιαφέροντος τους και εμπλουτίζοντας το βιογραφικό τους. Παράλληλα επικαιροποιούν δεξιότητες που σχετίζονται με την επέλαση της τεχνολογίας στις ενότητες των παραπάνω Σπουδών.

Στην εποχή της πανδημίας, το ECI θωρακίζεται και δημιουργεί ένα ασφαλές – μικτό περιβάλλον (Phigital Learning) που προσφέρει απρόσκοπτη διεξαγωγή των μαθημάτων, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα τόσο ηλεκτρονικών μέσων τηλεκπαίδευσης, όσο και «φυσικών» συναντήσεων.

Οι σπουδές στο ECI απευθύνονται κυρίως σε πολίτες που επιδιώκουν την μεταπτυχιακή εξειδίκευση, σε επαγγελματίες και στελέχη με καριέρα σε εξέλιξη, σε νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν ακαδημαϊκά εφόδια μαζί με σύνδεση με την αγορά / δίκτυα ισχύος και σε εκείνους που επιθυμούν να καταστούν ενεργοί πολίτες με αντίληψη του ρόλου της Τεχνολογίας στο σύγχρονο κοινωνικό / επαγγελματικό περιβάλλον.

Το ECI με την παρουσία εξεχόντων με πολυετή πείρα διδασκόντων, Ελλήνων και Αυστριακών – Ακαδημαϊκών και Ειδικών, με την Συνέργεια του διακεκριμένου δημόσιου πανεπιστημίου Donau Universität Krems, του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά» (Γενική Γραμματεία Έρευνας Καινοτομίας), του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση, επιχειρεί ένα τολμηρό άλμα στο ακαδημαϊκό μέλλον, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στην γενναία και επίπονη προσπάθεια για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

H νέα χρονιά αρχίζει 12 Φεβρουαρίου 2022. Οι υποψήφιοι καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στέλνοντας το βιογραφικό τους (φάση 1 από 4) στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , μαζί με την κατεύθυνση επιλογής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ