Μεταμόρφωση: Ποιος ήταν ο «Κεφάλας» που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ

Ενέδρα θανάτου στη Μεταμόρφωση. Πώς οι δύο εκτελεστές «γάζωσαν» τον 58χρονο που ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Κεφάλας». 

Ακόμα μια δύσκολη υπόθεση καλούνται να διαλευκάνουν οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, άγνωστοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ 58χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στην οδό Ιφιγενείας, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Ένα νέο «συμβόλαιο θανάτου» ήρθε να προστεθεί στην μακρά λίστα εκτελέσεων τις τελευταίες τριετίας. Η εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε επί της οδού Ιφιγενείας 81 και Τατοΐου έξω από το σουβλατζίδικο «Η Καντίνα του Γιάννη».

Τη στιγμή που ο 58χρονος βρισκόταν έξω από το σουβλατζίδικο, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός.

Ο 58χρονος Μ.Κ., γνωστός ως «Κεφάλας», δέχτηκε τρεις σφαίρες σε σημεία που δεν αφήνουν πιθανότητα να ζήσει κανείς. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κυκλωμάτων της νύχτας.

Ο Μ.Κ. φέρεται να ξεκίνησε τις διασυνδέσεις του στη νύχτα πριν από τρεις δεκαετίες. 

Ήταν ένας από τους δυνατούς «παίκτες» στα βορειοδυτικά προάστια και συγκεκριμένα σε: Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέο Ηράκλειο και Πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας σε ιστορικό αθλητικό σύλλογο (ΑΕΚ).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι «μια» νέα γενιά σκληρών ποινικών -από τη βαλκανική χερσόνησο- τα τελευταία χρόνια επιχειρεί να εκμεταλλευτεί το ξεκαθάρισμα που γίνεται στην αθηναϊκή νύχτα, κερδίζοντας συνεχώς χώρο για τις δραστηριότητες της.

Οι δράστες, οι οποίοι τους είχαν στήσει ενέδρα, κυριολεκτικά τον «γάζωσαν» με τις σφαίρες να τον βρίσκουν σε διάφορα σημεία του σώματός του. Επί τόπου μετέβησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο άνδρες με καλυμμένα πρόσωπα. Όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει έως αυτήν την ώρα, δείχνουν πως πρόκειται για ακόμη ένα συμβόλαιο θανάτου. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ